Jantele 6,5x15' Sunt Bune Fara Alte Modificari???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jantele 6,5x15' Sunt Bune Fara Alte Modificari???

Ma intereseaza daca este mare diferenta intre jante 6x15' si cele 6,5x15'. Intrebarea este daca pot pune , fara sa am probleme , jantele 6,5x15'in locul celor de fabrica. Se potrivesc?? Au loc??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri cunoscatorilor....
    sigpic

Potrivesc si 7J15. 6,5J sau 7J reprezinta o marime, care indica latimea maxima a cauciucului care se poate pune pe janta respectiva, deci pe 6,5 J pui cauciucuri, sa zicem de maxim 195, iar pe 7J poti pune cauciucuri si de 215

Dar pe amandoua marimile poti pune cauciuc si de 185, deci latimea minima a cauciucului a cauciucului care poate fi montat este cam acelasi la ambele J-uri
    sigpic

Comment

Tot secretul e la prinderea prezoanelor, sa ai gauri la 4x100. Stai linistit, ca latimea 6.5j intra sigur.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Daca pui 185 pe jante de 7", vor sta "ca pasta", plus ca riscul de a oscila guma pe janta creste...6,5" e ok pt gume de 185-205
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu dadeam doar asa un exemplu, nu stiu exact dimensiunile cauciucului care se poate pune pe 7J sau 6,5J, dar eu cand m-am informat despre dimensiunile jantelor, cand vroiam sa imi cumpar(acu un an), la magazine imi ziceau doar limita maxima a cauciucului ce poate fi montat pe o anumita janta, dimensiunea minima nu o zicea nimeni particular la 6J 6,5J sau, ziceau ca se poate pune acelasasi cauciuc pe 185, mie asa mi-au zis
          sigpic

Comment

De putut, poti pune si 175, vorba e daca mai lucreaza normal respectivul cauciuc, fiind "cracanat" pe o janta mai mare decat latimea lui normala masurata la inelul talon. 185 intr-adevar, sta bine si pe 6,5". eu asa am acum...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multumesc baieti pentru lamuriri

Iata si ce jante vreau :
              Attached Files
              sigpic

Comment

Faina "jucarie"... daca e de 6,5" latime, poti pune pe ea 185-195-205, dar cel mai bine va sta 195-ul. cum ti-am mai zis, eu am 185 pe 6,5" si se vede ca e cam labartat, dar merge fara probleme de comportament pe sosea.

Comment

Sfatuitima si pe mine ce sa fac cu niste jenti.as vrea sa achizitionez jenti pe 17x 7.0" si problema este daca au loc pe logan(sa nu atinga daca bag 3 oameni in spate si ceva bagaje), or arata naspa daca nu o las mai jos din suspensie, o sa indice mai mult pe kilometraju, si nu in ultimu rand poate sa se duca in timp mecanica datorita gardei joase a cauciucului? Ce dimensiuni la gume ar trebui pentru jenti de dim asta sa fie totul perfect. Sau sa iau pe 16 ?
                  ps: am doar 2200 ron alocati pentru jenti

Comment

@danni, fara suparare, dar scrie in aceasta sectiune mai mult decit ai intrebat tu. Treaba e sa citesti cu atentie. Rogu-te, fa-ti timp 20min si citeste toata sectiunea de jante si anvelope, ti s-a raspuns de multicel la intrebari

PS: Mai sunt unii care au in semnatura unul din raspunsurile la intrebarile tale
                    _

sigpic

Comment

Ms pentru raspuns

Comment

Poti pune si jante 7J/17 dar cauciucul trebuie sa fie pe 45 sau kiar 40, dar 45 e ok, merg pe logan fara alte modificarri, dar vei avea putin de pierdut la sprint de pe loc si la consum, in rest e ok
                        sigpic

Comment

O mare rugaminte am la voi.Vreau sa pun alte jenti pe un logan kiss fm,culoare gri comete.Caut de mai mult timp niste jenti frumoase de culoare inchisa.Am vb cu cineva care aduce asa ceva,dar m-a intrebat ce dimensiuni trebuie sa aibe janta.Spuneti-mi ce trebuie sa ii scriu omului pe mail,ca sa se potriveasca exact janta la cauciucurile stock(absolut toate dimensiunile.Multumesc anticipat

P.S.:stiti cumva alte oferte mai generoase de pe internet(o adresa web dc se poate)

Comment

6jx15' sau 6.5jx15, prindere 4x100, inel centrare 60 mm diametru

S-A DISCUTAT CITEVA RINDURI MAI SUS, AMICE, E GREU SA CITESTI?

Ai grija din ce material sunt facute. Mai cauta pe net, pe google, dupa "jante aliaj"
                            _

sigpic

Comment

Adimacker: de unde iei jantele si cat te costa???
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google