are perfecta dreptate darksid3 ..asa este...nu te gandi ca ai pus prezon si gata vai sa vezi ce i dau cu 150 km/h ca nu este asa..unii au noroc dar altii se pot trezi in sant
Inele De Centrare
Collapse
X
-
I-am intrebat pe cei dupa site-ul la care am gasit respectivele jante si mi sa spus ca sunt necesare montarea inelelor de centrare la jantele de aliaj
Comment
-
-
grutzz. Atentie mare la ce tastezi aici , deoarece lumea se caliceste la cativa zeci de lei si pune jantele aiurea pe masina.Pana si ''indienii'' de la vulcanizare mi-au zis ca am nevoie de inele, deoarece roata nu se centreaza pe buduc doar din prezoane.Daca tu nu ai avut inele inseamna ca te-ai grabit sa aruci niste jante pe masina , si ai uitat de acele inele.
Ca idee- se gasesc din aluminiu si material plastic(pe care nu il recomand deoarece se deterioreaza in timp).real power..... diesel power by
Comment
-
Recomand o citire a postului urmator
Unii sunteti degeaba pe aici, mai ales grutzz. Nu mai oferiti sfaturi de-astea aiurea, unii chiar se iau dupa ele.
@grutzz, probabil ca n-ai avut nevoie de inele deoarece janta intra perfect pe butuc.
Comment
-
Originally posted by alex26 View Postcare este diametrul interior al inelelor la logan?
Am aflat, loganul are 60.1
eu la jenti am 67,1 masurat si verificat si cu inelul de centrare(din plastic) original km cu care au venit.
unde pot sa gasesc sau sa fac inel de centrare pe marimea mea :d
Ajutoooooooooooooooor.Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique
Comment
-
Pai te hotarasti? E gaura jantei mai mica decat butucul, sau e mai mare?
Daca e mai mare, pune inele, daca e mai mica, strunjeste/alezeaza gaura de centrare a jantei.
Si se spune JANTA, JANTE, nu jenti, genti, geante, etc
Comment
-
Daca au gura de centrare mai mica logic ar fii ca trebuie strunjite , nu ai ce face cu inele de centrare (ele fac conversia de la mare la mic , nu invers)
Acum depinde si cat trebuie strunjit , ce janta ai si ce dimensiune are gaura actuala ?sigpic
Comment
-
recamnad procedeul de alezare ...este mai precisa
Adaptare ,pentru ce sa dai 4-5 milioane pentru niste flanse (distantiere) + prezoane cand cu 15 -20 de janta o aduci la cota de 60.1
Nu va jucati cu centrarea jantelor , vibratiile la trenul de rulare sunt cele mai periculoaseLast edited by cos_min_i; 1 November 2011, 11:32.
Comment
Comment