If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am 205/45 cu arcuri HR si nici vorba sa atinga. Cosmin cred ca a avut 215/45 cu HR si nu l-am auzit sa-i atinga ... Deci la tine nu va fi problema chiar si cu 205/50, mai mult este vorba de aspect cu 205/50.
Ma bag si eu ca naa...
Dca iti iei jante de 8,5j sau 9 j poti sati pui 205/50/ZR17 ( NU R ) ca o sa vina guma strech pe janta si no sa mai fie talonu chiar asa de inalt .. Bafta
depinde si de latimea jantei si de et... la mine jantele de 16" cu 8j si et35 si gume de 205/55/16 imi atingeau inainte sa imi pun arcuri sport...
cauta si pe google echivalente anvelope... sa nu fie mai inalte ca cele de 185/65/15... sau in cel mai rau caz roaga pe cineva care are jante de 17" sa pui una pe masina... in perioada asta mai toti le au la conservat...
si cu arcuri sport sunt sanse mai putine sa atinga...
depinde si de latimea jantei si de et... la mine jantele de 16" cu 8j si et35 si gume de 205/55/16 imi atingeau inainte sa imi pun arcuri sport...
cauta si pe google echivalente anvelope... sa nu fie mai inalte ca cele de 185/65/15... sau in cel mai rau caz roaga pe cineva care are jante de 17" sa pui una pe masina... in perioada asta mai toti le au la conservat...
si cu arcuri sport sunt sanse mai putine sa atinga...
lasa-mi un id de messenger sa vb ca pari ca te c-am pricepi ,ca vreau sa imi iau si zic sa nu le iau si dupaia sa nu le pot folosi
Last edited by Calin91; 26 January 2011, 22:06.
Reason: Automerged Doublepost
nu pune 205/50/17. am avut eu si le-am dat pe bani de nimic (4 milioane toate 4 rulate maxim 4000km) numai sa scap de ele, la un prieten ce-i drept. inafara faptului ca arata penibil (2 masini acelasi model puse unu langa altul pe plan perfect orizontal, cu jantele de serie si astea... era mai inalta cu 3cm !!!) ai si o senzatie ciudata la volan. cred ca din cauza centrului de greutate ridicat/modificat... parca esti intr-un stalp de cauciuc pe care-l bate vantul. la bracarea rotii la maxim, daca mergi pe un drum mai aiurea, cu arcuri si telescoape stock, atinge aripa interioara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment