astea sunt jante oz sau sunt facaturi? daca sunt oz, de care? stie cineva?
Jante OZ sau nu?
Collapse
X
-
nush daca-s OZ .. dar te poti uita pe net si tu la ozracing.com
-
Vad sigla "OZ" pe ele....da nu-mi prea plac.Se observa ca proprietarul le-a
cumparat doar pentru ca sunt "OZ" si a vazut in nefeseu ca OZ e firma de jante ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nici eu nu cred ca sunt OZ.
Comment
-
M-am uitat la jantele OZ,n-am vazut sa semene cu asta.In primul rand sigla OZ este mai mica ,si nu se folosesc culori,cum se observa acolo ca este roz,sau rosie,oricum e mult mai discreta sigla,nu "sa se vada" Mie dupa culoare mi se par ca jantele sunt vopsite,in alb...reconditionate chiar...si OZul acela..e enorm de mare :pAttached FilesLast edited by Cristi_Xp; 23 January 2007, 07:51.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Stiu ca prima data cand am vazut rotile..am zis "Ce OZuri urate" si faptu ca e clar ca omu si-a cumparat OZuri pentru ca stia din nefeseu ca e firma de jante...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
~X( .. Doamneee pe ce arunca unii banii .. si tu n-ai sa-ti pui o suspensie .. alti'si cumpara 2 eleroane si magarii ... mare-i gradina lu` Dumnezeu .. multi vor sa sara gardu` :|
Comment
Comment