Jante OZ sau nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante OZ sau nu?

astea sunt jante oz sau sunt facaturi? daca sunt oz, de care? stie cineva?
    Attached Files

nush daca-s OZ .. dar te poti uita pe net si tu la ozracing.com
    http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

pai asta e ca nu am vazut pana acum modelul asta pe net

Comment

Vad sigla "OZ" pe ele....da nu-mi prea plac.Se observa ca proprietarul le-a
        cumparat doar pentru ca sunt "OZ" si a vazut in nefeseu ca OZ e firma de jante ;)
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu cred ca sunt oz, pt ca nu am vzut modelu asta niciunde,

Comment

Nici eu nu cred ca sunt OZ.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

M-am uitat la jantele OZ,n-am vazut sa semene cu asta.In primul rand sigla OZ este mai mica ,si nu se folosesc culori,cum se observa acolo ca este roz,sau rosie,oricum e mult mai discreta sigla,nu "sa se vada" Mie dupa culoare mi se par ca jantele sunt vopsite,in alb...reconditionate chiar...si OZul acela..e enorm de mare :p
              Attached Files
              Last edited by Cristi_Xp; 23 January 2007, 07:51.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am mai vazut in timisoara o dacie cu capace de matiz pe care era lipita sigla oz exact ca pe astea) ) )

Comment

Stiu ca prima data cand am vazut rotile..am zis "Ce OZuri urate" si faptu ca e clar ca omu si-a cumparat OZuri pentru ca stia din nefeseu ca e firma de jante...

Comment

Mi se pare mie sau omul si-a pus 2 eleroane pe masina? ) ) )
                    Renault Scenic II
                    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Sa creasca stabilitatea ...
                      Dap..sunt doua

Comment

Dap, doua sunt.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nah or fi sau nu jantele din nefeseu dar 2 eleroane pe o masina din nfs nu am vaz )
                          Renault Scenic II
                          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

E nefeseu reloaded

Comment

~X( .. Doamneee pe ce arunca unii banii .. si tu n-ai sa-ti pui o suspensie .. alti'si cumpara 2 eleroane si magarii ... mare-i gradina lu` Dumnezeu .. multi vor sa sara gardu` :|
                              http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                              http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google