Jante OZ sau nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by bogo4all
    Mi se pare mie sau omul si-a pus 2 eleroane pe masina? ) ) )
    Nope... e unu' singur, parca SWitchblade... l-am vazut pe un Ford Probe si este super-scula... extrem de finut lucrat si scump-al-dreaqu...
    Dar pe Logan e de prost gust.

Comment

'' Fa'' bine si te uita mai atent si apoi vorbeste.....Ca ne dai ideea ca nu ai habar ce-i ala eleron )
      Renault Scenic II
      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

la cite oferte de jante am consultat, pot sa spun cu siguranta ca alea nu sunt OZ. Sigla OZ este scrisa in acel fel, pe unul din brate doar pe jantele OZ Racing, gama exclusiva pentru curse. Gama standard, pentru strada, are sigla stantata sau inscrisa pe capacelul din centru
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by bogo4all
          '' Fa'' bine si te uita mai atent si apoi vorbeste.....Ca ne dai ideea ca nu ai habar ce-i ala eleron )
          Ia enlighten me si lamureste-ma ce e ala eleron.

Comment

sunt bune si jantele cms,decat standard . dar sa nu spuna ca sunt Oz...asta-i problema. asa poate sa zica Porsche in loc de Logan...

Comment

si ce crezi, ca nu au fost unii care au scris asa ceva? o sa pun poze...cite logo-uri M3 turbo sport power pilot gti 16v am vazut pe ligheaneeee, mi-au violat ochiul

asa si nenea asta cu OZ-urile lui inchipuite
              _

sigpic

Comment

Dupa toate cautarile mele pe net dupa jante oz, tin sa va contrazic....
                Chiar sunt OZ.... stiker-ele.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by zenit View Post
                  Sunt OZ cum sunt NIKE toti tenisii chinezesti din "Europa".
                  "Mijto" vopsite in alb, la pompa. Pacat ca n-a putut sa scrie mai mare pe ele... Hai sa fim seriosi!!!
                  Mai nou nu mai e NIKE simplu ca prea bate la ochi.. ce am vazut eu :
                  jNike Mike ... iNike and so on
                  turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

... de mare viitor Europa asta... adica asta a noastra, din Colentina !!!
                    _

sigpic

Comment

Originally posted by Sebastian.c View Post
                      Si eu zic ca nu sunt OZ. In primul rand culoarea stickerelor dp jante... ) L-a dat de gol din prima. Si modelul... naspaa. Ce sa ii faci...taranu` si-a luat Golan...si ce-a zis? Hai sa ii fac "TIUNING BAI NENE"...lipseste Nike`ul de pe luneta

Marius_N: "de pe" si nu "dp" , "naspa" si nu "nashpa" , "taranul" si nu "tzaranul" . Chiar nu te poti abtine sa scrii fara limbaj tipic mIRC?
                      mai taran e ala care il face pe altul taran.........mie imi place masina cu tot cu "o.z."-urile lui.
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

bling bling ?!?
                        _

sigpic

Comment

ce treaba aveti cu omu ? lasa sa isi faca masina cum vrea el .. acum fiecare cum poate cum il duce capu`
                          Its just a car ...

Comment

Da am si eu o problma, in cat timp face 1-100 la ora cu vant din fata, si apoi cu vant din spate, si oare il lipite stikere cu OZ sau scris cu marker ?

Comment

Originally posted by dogy_10 View Post
                              astea sunt jante oz sau sunt facaturi? Daca sunt oz, de care? Stie cineva?
                              Sunt facaturi ori turcesti ori chinezesti.
                              Cine vrea sa vada toate modelele de jenti facute de OZ sa intre pe site-ul lor oficial www.Ozracing.Com unde de anul asta au facut si o sectiune in care este acum si Dacia Logan
                              Au vanzari asa mari in romania ca au cumparat si domeniu .ro www.ozracing.ro
                              Ce sa zic ma bucur ca romani incep sa cumpere jenti de calitate
                              Last edited by SUPERCAR; 6 October 2008, 21:25.

Comment

Ce misto sunt jantele albe WRC mmmmmm si cat de bine ar da si pe masinuta mea
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google