Ce Sa Aleg 15' Sau 17'?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Jante pe 16" ... cea mai buna optiune. Dar sa ai grija sa scazi talonul ...sa pastrezi diametrul rotii...

Comment

Multumesc pentru raspunsuri, placut impresionat de toora, modele frumoase, calitate suna bine, acum sa vedem ca mi-au ramas la ochii la Wolfrace Black YAMATO, frumoase in draci. NOROC SI DRUMURI FARA GROPI

Comment

Daca in talon este specificat 14 sau 15 nu prea ai voie sa montezi pe 16 sau 17 ,de te prinde organu o sa ai probleme ,noua ne trebuie jenti pe 13 si balonul sa fie cat mai mare ptr, haurile din sosea si gurile de canal vaduvite de capac.........
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Cu putina atentie, reusesti sa eviti obstacolele.

Pe mine ma intriga faptul ca unii de pe aici isi dau cu parerea din auzite... Ei bine, dragilor, am deja 30 000 km cu rotile pe 17" si aproape 100 000 km in total. Abia acum simt o oarecare nesiguranta in articulatii, un tremurat in volan cind iau viraje in scurt. Drept pt care mi-am luat bucsele si bieletele antiruliu.

O anvelopa cu talon mic este mult mai stabila pe sosea, la frinari si viraje decit una cu talon mare.

E bine ca in viata, in general, sa nu te iei dupa altii ci sa incerci sa vezi cu ochii tai, sa cintaresti ce e bine si ce e rau... Consider ca o janta de 17" aleasa cu grija, pe criterii de calitate, este ok pt Logan. Daca nu iei o janta de calitate, mai bine nu dai banul pe ea, ci te duci si-ti iei cauciucuri bune.

Astazi la Lassa, aia care aduc jante KM, a poposit un mindru posesor (citamai taranu') de Sandero si se lauda ca abia l-a luat si l-a adus sa-i puna "genti"... Arata ca dracu saraca masinuta cu opincile alea de KM-uri pe ea.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google