Da 7 mm, dar nu e asa de mult incat sa afecteze directia, articulatiile.
Jante Tabla Originale, Cum Le Verificam?
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian View PostMultumesc.
Astea ce le-am luat acum SH nu cred ca sunt de uzina, au ET43 (asta imi place) si prinderea nu e la fel
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostSi scrie pe ele vreun producator?Poate postezis i te de unde l-ai luat..sau e un simplu magazin de la voi?
E un magazin intr-o zona in care se vand piese auto.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
@Iancu- De curiozitate,au poansonate literele MW(magnetto wheels) pe buza jantei?Last edited by dragos firoiu; 7 November 2012, 18:09.ubi concordia ibi victoria
Comment
-
Originally posted by dragos firoiu View Post@Iancu- De curiozitate,au poansonate literele MW(magnetto wheels) pe buza jantei?
Daca ajuta la ceva; certificatul de garantie e un tipizat mai deosebit cu sigla Dacia Automobile Pitesti, unde printre altele, produsul este autentificat ca piesa de origine.
In ceea ce ma priveste, ce era de facut am facut; le-am cumparat si am pus pe ele anvelopele de iarna.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Multumesc; cei de la Dacia schimba uneori anumiti producatori, din motivele doar intuite de noi. As putea sa ma uit si la rezerva care e din tabla si primita la livrarea masinii, dat tocmai ce spuneam, din 2008 pana acum...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Originally posted by Octavian View PostInca nu am pus anvelopele de iarna pe ele, sper in weekendul viitor.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment