If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am un Logan Prestige de 2 saptamani, am observat ca la acesta in CIV si CC sunt omologate doar anvelopele de 185/65 R15 88T.
Stie cineva de ce nu mai sunt omologate anvelopele de 195/55 R16?
Se poate face ceva sa poti trece in CIV 195/55 R16?
Mersi!
Ai șuruburi nu prezoane și nu le poți folosi pe table.
Sal torq!
Nu am inteles eu bine; te referi la faptul ca cei cu masini echipate din fabrica,cu jante de Al nu-si pot pune jante de tabla (niciodata),pentru ca au suruburi ??
Sau te rferi ca trebuie schimbate si suruburile pentru a putea pune jante de tabla?
Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Salut,
Acum 2-3 saptamani am primit masina Dacia Logan Prestige echipata din fabrica cu jante de aliaj 15" Empreinte Dark Metal, am observat ca la rezerva nu am primit cele 4 prezoane pentru janta de tabla, am auzit ca alti loganisti au primit extra cele 4 prezoane (suruburi) pentru janta de tabla.
Ieri de curiozitate am desfacut suruburile de la o roata si am observat ca acestea sunt suruburi normale fara saiba. Din ce am inteles de aici de pe forum pentru jantele de tabla sunt suruburi fara saiba, iar pentru jantele de aliaj sunt suruburi cu saiba.
Stiu de la reprezentanta Dacia ca sunt 2 tipuri de suruburi, tabla si aliaj.
Ce sa mai inteleg? Cei de la Dacia au pus ce au avut pe stoc?
Cine poate sa ma lumineze si pe mine?
Trebuie sa cumpar suruburi cu saiba pentru jantele de aliaj?
Multumesc!
Torq, acesta este surubul pentru jantele de aliaj 15" Empreinte Dark Metal?
Ai idee cati mm trebuie sa aiba partea filetata ca sa stiu ce trebuie sa cumpar?
Sau daca are cineva un desen tehnic disponibil cu acest surub.
Stai linistit Ionut,ca nici eu n-am primit rezerva cu suruburi.Pe deasupra mai are si janta de tabla.Masina am primit-o cu jante de aliaj 15" Empreinte Dark Metal,dar inca nu am avut nevoie sa scot vreu surub sa vad ce tip este.M-ai facut curios,cred ca maine verific.
Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Ieri am fost la reprezentanta Dacia pentru a comanda prezoane pentru jante de tabla, acestia s-au uitat in programul de piese Dacia Dialogys si mi-au spus ca prezonul ptr jante de tabla este acelasi cu cel ptr jante de aliaj, m-am uitat si eu in program si avea acelasi cod.
Azi pe e-mail am primit raspunsul de la vocea clientului: " In cazul in care doriti sa utilizati jante de tabla, va informam ca trebuiesc inlocuite si prezoanele."
In legatura cu jantele pe 16" si anvelopele 195/55/R16, ieri la reprezentanta am ramas stupefiat. Dealer-ul nu credea ca nu am trecut in CIV si aceste jante si mi-a aratat de la un Logan venit in reprezentanta pe data de 20 septembrie CC si CIV in care erau trecute ambele variante de jante 185/65/15 , 195/55/16. Acel Logan era o versiune echipata cu jante de tabla.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment