Este o intrebare pentru cei care se pricep la mecanica si service .merg puse anvelope cu dimensiunea 185/65r15 pe jante cu r 15" ET 35 ,7,25J? afecteaza viteza masinii, poate deteriora bucsaraia cum mai zic unele guri pe forum?astept opinii si sugestii .RESPECT
Jante Pe 15" Cu ET 35, 7,25J
Collapse
X
-
-
7.5 J sunt cam late pt 185, or sa stea "cracite", cu flancurile fortate. unii au si se lauda ca n-au nici o problema, desi sunt sute de site-uri care pt 185 nu recomanda 7.5J. 7.25J nu stiu daca exista, astea parca merg din 0.5 in 0.5 toli/inch.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
FRATILOR puneti jante cu et pana la 7,5 cu incredere !!!!
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Cauciucul se aseaza super ,balonul nu e cracanat, aspectul e placut ,vizionati poza!!!!!!!!! STIMA CELOR CE VOR ADERENTA LA ASFALT.
Comment
-
dar asta este valabil in special la dizelari si cel mult 16V pt ca am si eu un set de jante pe 7.5j cu talon de 205 dar am pierdut enorm la demaraj si directia merge mai greoi pt ca suprafata de contact cu asfaltu este mult mai mare dar se renteaza la situatiile de franare brusca
Comment
-
Originally posted by segane View PostFRATILOR puneti jante cu et pana la 7,5 cu incredere !!!!
Cauciucul se aseaza super ,balonul nu e cracanat, aspectul e placut ,vizionati poza!!!!!!!!! STIMA CELOR CE VOR ADERENTA LA ASFALT.
apropo, da-ne un motiv intemeiat pt care am avea incredere ca e ok sa schimbi modul de incarcare al flancului, fortarea inelului de etansare, torsionarea inelului talon...Last edited by Seba; 30 August 2011, 23:31.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by segane View PostEste o intrebare pentru cei care se pricep la mecanica si service .merg puse anvelope cu dimensiunea 185/65r15 pe jante cu r 15" ET 35 ,7,25J? afecteaza viteza masinii, poate deteriora bucsaraia cum mai zic unele guri pe forum?astept opinii si sugestii .RESPECT
Nu vreau sa ma integeti gresit si eu as vrea acest lucru, numai ca revin cu intrebare lui SEGANE, bucasaraia, pivotaraia, caseta de directie, servo directia, transmisia nu sunt afectate?
Banuiesc ca unii dintre voi deja ati facut acest pas (schimbate jentile), ati facut vreo revizie, ati constatat ceva modificari?
In afara aderenetei marite si a aspectului masinii cu ce altceva ne ajuta schimarea jentilor...doar avem loganuri si nu BMW, MERCEDES...., nu?
Comment
-
am parcurs 1700 de km in 3 zile si cauciucurile se comporta super pe noile jante!In primul rand DIRECTIA e mai sigura , in al doilea rand stabilitatea maisinii e alta ;deci 7,25 j cu baloane de 185 merge sigur , am parcurs OITUZUL , SI DEFILEUL JIULUI si am solicitat masina , nimic suspicios.Asfalt uscat LOGANISTILOR !!!!!!
Comment
Comment