A Cumparat Cineva De La Firma Asta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A Cumparat Cineva De La Firma Asta?

Salutare tuturor.
    Cautand pe net azi am gasit o firma ce ar avea preturif.bunicele la unele anvelope,iar eu as dori sa imi iau de aici niste TOYO PROXES T1-R 195/50 R15 82V si aici am gasit la un pret super 188 de lei cu tot cu transport acasa,insa vroiam sa stiu daca a luat cineva de la ei sa nu fie pacaleala.Daca a cumparat cineva de la www.cauciucuridirect.ro sa scrie pe aici sa stiu daca sa fac comanda sau nu.
    Multumesc tuturor de feedback;sincer nu vreau sa fac reclama nimanui,insa cum am mai scris pe alte threaduri poate sunt si altii ca mine care au luat masina in rate si au banii planificati luna de luna inainte de ai primi
    Salutare
    Last edited by crististreulea; 20 April 2008, 22:40.

Pai comanzi, primesti marfa, o verifici si o platesti. Daca e ceva ce nu-ti convine, poti sa nu accepti coletul
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Lucreaza un prieten de-al meu la aceasta firma. Sunt seriosi , nu vei avea probleme. Firma "mama" e in Germania, au puncte de lucru in mai multe tari din Europa. Bafta

Comment

O, da... super tare site-ul lor. E misto si faptul ca impachetarea si livrarea sunt incluse in pret, deci iti poti face o idee cat te duce totalul.

Firma are filiale in multe tari si sunt smecheri. Nu cred ca tre sa-ti faci probleme daca vrei sa comanzi ceva de la ei. Acum sincer nu ma pricep foarte bine dar unele gume mi se par mult mai scumpe decat in alte locuri.
        Last edited by iuli81; 21 April 2008, 11:34.

Comment

Dsign din cate am citit pe acolo nu poti plati ramburs,trebuie sa depui banii in contu lot si vine marfa in 10-12 zile,poate nu am fost atent la ce am citit pe acolo;de asta am ceva retineri in a comanda de la ei...
          Dar vedem daca facem rost de sponsor poate ne riscam;scria ceva ca si sediu in Timisoara,dar nu da nicunde o adresa sau numar de telefon.

Comment

Mai insista la reprezentanta, suna-i si cere un numar de telefon pentru timisoara sau eventual locatia
            Last edited by crististreulea; 21 April 2008, 16:32.
            sigpic

Comment

Pretul pe bucata e super bun,iau si eu pe viitor de aici daca sunt de incredere.

Comment

O da, ce mai firma serioasa... fara o adresa! Iar cu plata avans nu mi se pare corect. Lucrez zilnic cu magazine online, chiar eu am unul, colaborez cu magazine online nemtesti si mie nu mi se pare corect... Mai ales cind vine vorba de 4 anvelope care costa impreuna peste 1000 lei.

Preturi ca ale lor sunt pe toate drumurile acum. Asa ca nu-i nevoie sa risti, vezi marfa, iti place, o iei. Asa, daca dai banul inainte, exista riscul sa primesti beliciuni.
                Last edited by dsign; 21 April 2008, 23:41.
                _

sigpic

Comment

Nici mie nu mi se pare corect sa depun banii inainte. sunt si alte firme care se ocupa cu pneuri si sint ieftine cauta mai mult o firma serioasa. Bafta

Comment

TOYO PROXES T1-R 195/50 R15 82V care le vrei tu la 188 poate maine/poimaine vor fi si mai ieftine, preturile se schimba dupa numarul comenzilor, daca putina lume cumpara aceasta marca si profil intr-o saptamana anume, saptamana viitoare fiecare marca si profil primeste alt pret, iar pe site-ul lor au si test pentru aceste anvelope ( TyreTest.com - english ) unde poti vedea singur ca au un scor de 2.1 ( Average based on 376 completed reviews
                    Score: 1-Excellent 6-Terrible ) deci la pretul acesta anvelopele sunt excelente. Cat despre firma, nu are sediu in Romania, ci doar un "lager" in Timisoara unde ajung anvelopele din Germania cum poti vedea pe site firma lucra pentru Delticom AG.
                    Toate anvelopele vin direct din Germania, firma Delticom fiind nr. 1 in Germania deci daca mentii au incredere in ei, nu vad de ce nu ar avea romanii, firma nu doar lucrand cu 1, 2, 3 tari ci cu 27 de tari din Europa + America si restul continentelor. Din Germania de la Delticom pleaca cauciucurile peste tot pe glob, din aceelasi loc si aceeleasi cauciucuri. Tu daca primesti "fake"-uri sau alte prostii primeste tot globul. Fiind o firma cu mare prestigiu nu trimit "tampenii" ci lucruri calumea.
                    Acolo zice asa " Daca dintr-un motiv oarecare sunteti nemultumiti cu serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la 0256 306293 " , daca suni la acel lumar vorbesti cu colegul din spatele meu iar el iti va zice aceelasi lucru, poate si mai multe, fiind mai bine informat pe domeniu .ro , eu lucrez pe domeniu .de dar serviciile sunt aceleasi.
                    Si pacat ca nu poti sa divulg anumite date din sistemul acestei firme dar iti pot zice cu exactitate de cand este firma asta infiintata cate comenzi au fost facute numai in romania, cati au fost super multimiti de comanda si cati nu.
                    Vrei sa faci o comanda si nu esti sigur de servicii sau de produs, tu platesti banii inainte in contul firmei, astepti 10 zile de la data confirmatii platii ( si iti garantez ca nu vor trece 10 zile ) si anvelopele iti vor ajunge acasa frumos ambalate.
                    Toate anvelopele sunt "an de fabricatie" 2007 , deci primesti lucruri noi.
                    Nu-ti convine ceva la ele, le reclami si firma de transport vine dupa ele, ti le ridica de acasa, nu platesti nimic, si iti primesti si banii inapoi.
                    Sper ca te-am ajutat cu ceva in anumite privinte, iar daca mai ai intrebari si pot, am sa-ti raspund la ele.
                    Cu deosebita consideratie, Traian Gherguta Delticom AG Kundenservice
                    p.s am postat in numele lui, n-are user el

Comment

Offtopic: @funky sa nu-mi zici ca lucrezi la Netex
                      No, apoi blana
                      Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                      ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Originally posted by lau_swat View Post
                        Offtopic: @funky sa nu-mi zici ca lucrezi la Netex
                        Nu eu am dat raspunsu' de mai sus, cel din semnatura lucreaza acolo E un prieten de-al meu

Comment

Fratioare, m-ai linistit cu un numar de telefon... Halal seriozitate. Las' ca s-au mai vazut de-astea, mai bine dau cu 20 lei in plus la fiecare anvelopa, dar s-o vad io la mine in portbagaj atunci cind o platesc. Sa pun mina pe ea, sa o simt, sa stiu ca am luat ce trebuie.

Este o mare tiganie asta cu banii de pusi inainte intr-un cont si venit anvelopele de peste mari si tari. Sa ne lase amicul tau cu d-astea.

Am scris mai sus : am un magazin online. Stocurile le fac in functie de comenzi. Comenzile le livrez cu un curier cu plata ramburs sau le livrez direct clientului cu plata prin banca, etc.

De foarte putine ori s-a intimplat ca un client sa nu-si ridice marfa de la curier, si asta datorita unor neintelegeri sau nesincronizari cu acesta.

Nu inteleg logica acestui depozit in avans. MAI ALES CA VORBIM DE SUME CARE DEPASESC UNEORI 1500LEI, pentru unii suma asta inseramna 2 salarii.
                          _

sigpic

Comment

Firma e ok, am colaborat si eu cu ei, sunt de incredere parerea mea. Probabil ca in nemtia asa se procedeaza cu plata in avans, nu stiu exact, dar de ok sunt ok.
                            No, apoi blana
                            Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                            ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

@dsign, pari un pic iritat de postu' meu. eu nu incerc sa oblig pe nimeni sa cumpere.. ;-) omu' a intrebat de firma, eu m-am interesat unde am putut si i-am dat un raspuns. numai bine, "fratioare" o_O

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google