Ce Stiti De Anvelopele Infinity?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Stiti De Anvelopele Infinity?

(made in Japam)
    sigpic
    Show your car off in public, ride her hard in private...
    http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Cand am cumparat anvelopele de iarna,prin octombrie,am vazut aceste anvelope:se spunea ca sunt ...chinezesti asa ca nu m-au interesat prea mult.Retin ca erau,daca nu ma insel(de iarna,185/65/15)cam 210Ron.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

intrebarea asta e la fel de proasta si fara sens ca si intrebarea ce stiti despre dacii, sunt masini bune ? Si aia ce acu are 60-70 ani o sa iti povesteasca de dacia 1300, iar cei de pe vremea asta o sa iti povesteasca despre logan ... Ma gandesc ca acea anvelopa infinity ala are si un model ...
      Last edited by Cristi_Xp; 23 November 2011, 20:54.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ziceam de marca... in general...
        eu le`am comandat la un atelier cu tot cu montaj la 1100...
        eram in criza de timp si nu se mai gaseau gume de iarna acu 2 sapt la mn in oras...
        Nu am avut timpul necesar sa ma duc sa caut prin Bacau, Iasi ceva...
        acu m`am uitat p net si erau la 260...(parca)
        Astia de la Automoldova din Roman mi-au sp k nu au si sa caut eu k ei imi pot face doar manopera(120), am sunat in Iasi pe varmi`a la Bras Renault si nu mai aveau nici ei, Caremilu` deasemenea nu avea...Asa k am ramas la astea...
        Attached Files
        Last edited by phanes; 23 November 2011, 21:15.
        sigpic
        Show your car off in public, ride her hard in private...
        http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

nu mai scrie mirc te rog . Din cate stiu sunt chinezisme, dar ce mai conteaza pe iarna .Au tot felul de profil luat de pe la alte cauciucuri ,facute sa semene cu alea .
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google