If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buzele sunt cam atinse de borduri si din cate vad nu prea usor..
Nu ma pricep asa de bine dar va cer un sfat.Poate sunt care se pricep bine la reparatii de jante.
Jantele nu sunt ale mele, doresc sa le cumpar.
Sfatul meu e lasale ...daca le iei gratis da se merita daca dai bani ..lasale...oricum se pot repara ...prin incarcare cu sudura in argon(aluminiu) rectificare etc...sablare ..vopsire si vor arata ca noi ...dar........sa ai si bani....cate va costa destul de mult...apoi sa ai un meserias de meserias care incarca janta unde e ciobita...dar banui ca vei gasi...si sa te gandesti bine ca nu va fi ca una noua...adica ne atinsa asa de rau....alegerea iti aprtine ..si bufgetul e al tau...
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Buzele sunt cam atinse de borduri si din cate vad nu prea usor..
Nu ma pricep asa de bine dar va cer un sfat.Poate sunt care se pricep bine la reparatii de jante.
Jantele nu sunt ale mele, doresc sa le cumpar.
Se poate si inca foarte bine. Reconditionare, sablare si vopsire in camp electrostatic.
La 600 de lei o sa te coste mai mult ca sigur 400 indreptat vopsit marit gaura centrala de o sa ajungi undeva la 1000 de le lei plus timpul pierdut. Asa cauti linistit ceva nou sigur gasesti la 1000 de lei nu de cine stie ce firma dar sunt noi si te sti intr-o treaba... parerea mea!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment