Jante Oz Ultraleggera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fara suparare, dar discutia este inutila in cazul trecerii de la roti de 15" la roti de ... 15".

Uzura in plus nu exista in cazul asta decit daca se monteaza anvelope cu latime mai mare (aderenta crescuta). Astfel, se uzeaza planetarele mai repede in cazul unei utilizari cu excese, datorita sarcinii suplimentare aplicate elementelor transmisiei.

In rest, uzura prematura a articulatiilor ar putea aparea daca se monteaza jante cu offset mic si greutate exagerata (peste 10 kg/buc)

Pt initiatorul topicului : jantele alese de tine sunt ok ca si greutate, mergi pe ele cu incredere ca arata si bine. Eu, in locul tau, m-as interesa si de Toora de cupa, sunt mai dure datorita faptului ca sunt destinate competitiilor. Ultraleggera sunt jante de strada, aftermarket.

Mult succes si nu uita sa arunci poze cu ele pe masina
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Domnule am cedat ispitei si le-am comandat,sper sa le si montez de indata ce le primesc[nu am timp],cu privire la toora nu stiu ce sa spun,dar nu cumva sunt mai grele dacit oz-rile care le vreau?;eu unul si asa nu alerg cine stie ce,iar cu carnetul din dotare nu vreau sa ma cert ! Va multumesc tuturor ptr explicatii!

Comment

Daca se poate sa spui si cat ai dat pe jante. modelul asta mi se pare ca da foarte bine pe logan. cat despre greutatea lor, o sa vezi ca o sa se simta si la servodirectie, o sa mearga mai usor.

Comment

Salut tuturor,le-am luat,le-am montat si sunt''altceva'',dar prea devreme ptr.impresii,mi-am pus si doua michelin energy saver si domne se pare ca''drumul este mai moale'',dar mai multe dupa ce voi acumula niste''experienta''. CIAO !

cu privire la pret 660 ron-negociere=610,dar asta este !?
          Last edited by Seba; 15 May 2008, 10:54.

Comment

Pune si tu niste poze; pretul ala presupun ca este pe o janta
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Sunt super jantele !
              http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

Asteptam pozele ....
                Its just a car ...

Comment

voi pune,pret per bucata

Comment

Buna alegere ai facut,eu am OZ.ULTRALEGGERA F1 LIMITED EDITION BLACK pe 16'
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Nu`s pe 17 ale tale felix ?)
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Xp-ule...nu, le am pe 16'
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

niste poze:
                          Attached Files

Comment

Frumos!!! Schimba talonul la gume...ca dau urat...si neaparat arcuri sport !!!
                            talon recomandat 195/55/15 sau 195/50/15 sau 205/55/15 sau 205/50/15 .O sa ai ceva eroare la km,dar ar da super bine...da tre neaparat arcuri sport
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Arata super, dar schimba neaparat cauciucurile......ce bine ar da la mine pe masina , si pana la urma cat e bucata???
                              sigpic

Comment

daca era sa schimb talonul la gume luam pe 16 dar merg pe drumuri nasoale si imi place sa fie''mai moale'' drumul,dar nu se stie niciodata;;;

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google