Salutare! Intrebarea mea este cum,si in ce loc se depoziteaza in cele mai bune conditii anvelopele de iarna pe perioada de vara.
Depozitare Anvelope
Collapse
X
-
Daca ai banuti (nu-i prea scump) si nu ai loc de depozitare, le poti duce la hotelul de anvelope (daca aveti asa ceva in oras). Daca nu, se pot pune intr-un butoi de 50 de litri si acoperite cu saramura, raman ca noi. Bineinteles ca am glumit, nu de alta dar se gaseste vreunu si o ia de buna...
Comment
-
Nu stiu care-s preturile dar am vazut niste preturi pt depozitare anvelope de mai bine le arunc si iau altele.
Pai ce-i asa complicat? Tinute undeva cat mai la umbra si fara greutati pe ele daca sunt scoase de pe jante, daca sunt pe jante lasate umflate. Daca ai undeva un beci ar fi si mai bine, sa stea la racoare. Si inainte de toate undeva sa fie incuiate ca altfel risti sa nu le mai ai deloc.
Pt mine e simplu, le tinem in garaj la demisol.
Comment
-
La varianta cu depozitarea la "hotel" apeleaza cei care nu dispun de locuri de depozitare, sau din comoditate; sa nu va inchipuiti ca acolo sunt instalatii speciale care monitorizeaza temperatura umiditate, lumina samd.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostLa varianta cu depozitarea la "hotel" apeleaza cei care nu dispun de locuri de depozitare, sau din comoditate; sa nu va inchipuiti ca acolo sunt instalatii speciale care monitorizeaza temperatura umiditate, lumina samd.sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Fratilor, documentati-va inainte sa dati sfaturi!Attached FilesIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Citat de undeva pe net: Anvelopele de iarna demontate de pe jante trebuie curatate, spalate, uscate, presarate cu pudra de talc si e recomandat sa fie acoperite cu huse. Se pastreaza într-un loc uscat, ferit de razele soarelui si nu se aseaza unele peste altele pentru ca se deformeaza.Logan laureat 1.2
Comment
Comment