Jenti Aliaj Dacia Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jenti Aliaj Dacia Logan?

Unde gasim jenti de logan(ambition, prestige) si la ce preturi? Se potrivesc cele de pe renault clio Symbol pe prestige?
    To be or not to be....???

Clio symbol cred ca are roti pe 14", iar loganul are sigur pe 15".
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Comiflor la orice dealer dacia gasesti toate cele 3 modele de jante. In jur de 350 ron/buc

Comment

Originally posted by comiflor View Post
        Unde gasim jenti de logan(ambition, prestige) si la ce preturi? Se potrivesc cele de pe renault clio Symbol pe prestige?
        Da, se potrivesc, dar jantele de symbol sunt p 14" 100x4

LE: Jante se gasesc si la dealer dar sunt scumpe la ei.
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Dar nu inteleg de ce nu iti pui niste jenti aftermarket, daca tot ai banii de investit in jentile de fabrica, la pretul unei jante de fabrica iti iei ceva mult mai frumos decat jentile lor...

Comment

Se gasesc chiar la intrate in targ la vitan, modelele bran si sinaia, parca 1400ron cerea pe set, noi !

Comment

Si daca tot e aici topicul, am dat intr-o bordura cu roata (nu s-a uitat unu si voia sa schimbe banda, am evitat si am lovit in bordura usor) si s-a zgariat un pic. Chiar daca nu as dori sa schimb janta pentru ca se vede prea putin si nu afecteaza rezistenta jentii, as dori sa stiu cat costa un cauciuc michelin green x de prestige. Pe internet am vazut la 350 lei.
              Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
              Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Cauciucul se numeste Michelin Energy si costa intre 300-350 lei.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am gasit undeva pe net 4 anvelope michelin energy 185/60/15 la 200 RON, rulate 10000km. Merita cumparate?

Comment

Ce legatura are cu topicul? Dar nu ... Nu merita cumparate tinand cont ca sunt pt siguranta ta ...
                    sigpicMy ride

Comment

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                      Dar nu inteleg de ce nu iti pui niste jenti aftermarket, daca tot ai banii de investit in jentile de fabrica, la pretul unei jante de fabrica iti iei ceva mult mai frumos decat jentile lor...
                      Nu vreau sa iau aftermarket pt ca ce vreau eu sa iau sunt prea scumpe,plus ca vreau sa-i pastrez cat mai mult aspectul de fabrica. Si la tuning ext daca o fi numai kitul de fabrica o sa-l pun,nimic mai mult,e o dambla de-a mea.

Comment

Fiecare face cum vrea "comiflor"... Eu unul nu as da banii pe gentile de la Dacia nici sa ma impusti, clar pierd putina stabilitate la gentile de tabla fata de cele de aliaj, dar mai bine stiu ca stau cu genti de tabla pana imi iau de aluminiu, aftermarket.

Comment

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                          Fiecare face cum vrea "comiflor"... Eu unul nu as da banii pe gentile de la Dacia nici sa ma impusti, clar pierd putina stabilitate la gentile de tabla fata de cele de aliaj, dar mai bine stiu ca stau cu genti de tabla pana imi iau de aluminiu, aftermarket.
                          Pai Cristi uite cum sta treaba,eu nu vreau s-o tin mai mult de un an si cand o vand viitorului client poate nu-i plac jantele....Lucrez in domeniu...De-aia. Eu am prestige gri platina si l-am luat de la cineva care il tinuse tot un an,l-am luat la 12000 de km cu 7900:P asa ca...Cand oi vinde-o peste un an,mai pun ceva si imi iau una la fel,mai buna ca an de fabricatie

Comment

Sall
                            Jentele din Vitan sunt bune de ceva? Adica exista riscul sa dai in vreo groapa si sa se sparga/rupa??
                            Tinc fest !!

Comment

Daca pretul e cel spus mai sus (1.400 lei/set) e enorm, mai bine la dealer.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google