Originally posted by rony75
View Post
Cauciucuri Kormoran
Collapse
X
-
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
-
Mumuse, tu clar tii cu ursu. Ar trebui sa faci topic separat "Daca vrei sa va contraziceti, sunt la dispozitia dvs".
P.S. A dat cu edit ca cica glumeste.
P.S. 2. Si eu am glumit, chiar nu as vrea sa vad un asemenea topic.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
eu pe logan am kormoran, am aproape 60 000 km si am schimbat toamna trecuta 2 pe fata si la primavara probabil si celelalte 2.am mers agresiv, dar le-am luat frica, adica pastrez distanta,mai mult frana de motor si ma descurc cu ele, nu am ce sa fac. azi mi-am luat kormoran de iarna, acum la franare e alta gasca in alta traista.eu zic ca la pretul care il dai pe ele, si daca mergi linistit(loganul e o masina de familie) eu zic ca sunt foarte bune, dar daca vrei sa fii un schumi pe sosea atunci clar trebuie altceva.
Comment
-
-
Indiferent de ce zici tu laur si ce zic si altii ......Kormoran-urile sunt cele mai proaste cauciucuri ....la orice masina de familie cum ii zici tu ......si la orice stil de condus . Credema din propria cunostinta ......am vazut si S class cu kormoran pe el ....poti sa ai si abs si toate dotariile posibile ca degeaba le ai daca ai kormoran . La ''traficul '' din Ro ...poti sa mergi ca mosii cu 30 prin oras sau ''mersu melcului'' ...nu stii cand iti sare dintre niste masini un copil si sa vezi tu atunci ...! Taicamiu o fost co-patron la firma de anvelope si credema cate specimene am vazut si cate ''fitze'' !sigpic
Comment
-
dovada !
iata o dovada de la testele adac germaniaAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
du-te dom'le si te culca fa un test de franare intre kormoranele tale si niste conti-uri eco (cele mai penale de pe logan) si vezi care opresc mai bine, care franeaza mai bine si care permit viraje mai sigure. apropo, adac aia nu-s cumva cei care-au "rasturnat" loganul in 2005 (smenuind o roata) si apoi au facut o cupa speciala pt logan? da-ti-i dracu de nazisti...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment