Originally posted by ionescu liviu
View Post
Cauciucuri Kormoran
Collapse
X
-
Originally posted by Archangel80 View PostSa lasam Kormoranurile, si sa va spun o poveste de dragoste a unei vecine fata de ...MONTANA. Tipa e singura si cu un copil, parasita de iubareț. S-a mutat recent de vreo 2-3 luni. Ma uit la Loganul ei, unul de culoare mustar deschis, nu stiu cum se cheama culoarea. Culoare ce se punea in 2005 pe Loganuri. Ma uit la anvelope.... slickuri. Hai sa vad si firma cand colo MONTANA si pe fata si pe spata de vara. Nu exagerez cand zic slickuri. Nu se vede nimic, nico carnita nicio striatiune. Montana care nu se mai fabrica de prin 2006. Incredibil cata inconstienta la unii, pt ca sunt sigur ca la o revizie ceva, si aia facuta la 3-4 ani, tot ii zice un mecanic de anvelopele infecte cu care circula. Multi nu inteleg ca singura legatura intre planeta si automobil o fac anvelopele. Isi bat joc singuri de viata lor ce sa mai vb de viata celorlati participanti in trafic.Last edited by Kojak; 25 May 2013, 22:37.
Comment
-
Un prieten de-al meu cu o Kia Picanto, din aia mica, merge foarte mult cu masina. Are cca 240k km cu ea. Pe autostrada la 110 km/h a auzit bubuiala la roata. A oprit rapid masina. Anvelopa fiind foarte uzata aproape la sarma, a luat o groapa/denivelare, anvelopa nu a facut fata fortelor a bubuit dar s-a rupt si un prezon. Cei de la service i-au zis ca prezonul s-a rupt datorita anvelopei uzate ce nu a facut fata drumului ducand socurile in roata/janta.
Cred ca de anvelope trebuie sa ne ingrijim daca sunt uzate. Nu trebuie neaparat de firma, insa ceva nou la 4-5 ani trebuie pus pe masina. E vb de siguranta noastra si a familiei.
Comment
-
Chiar nicio imbunatatire? Am vazut ca Debica Passio are calificativul B la franarea pe carosabil umed. Kormoranele ce calificativ or avea? Si ca sa nu fie offtopic si sa fac referire la kormorane: ce anvelopa e mai buna decat kormoran: tigar sau debica? Pana in 200 ron ce anvelopa recomandati? :-)
Comment
-
Originally posted by cristianpaul View PostSalut baieti! Am cauciucuri kormoran si as dori sa achizitionez niste noi cauciucuri. Ce recomandati intre Tigar Sigura sau Debica Passio. Vor fi precum kormoranele? Sa se duca taras imediat sau se simte o imbunatatire? Multumesc frumos.
Comment
-
"Debica PASSIO de iarna"...nu exista. Debica face ALL-SEASON, NAVIGATOR 1 sau 2.
Eu am avut pe vechiul Logan anvelope MONTANA care si-au facut cat de cat treaba timp de 4 ani (65000 km).
Am schimbat cu Kormoran IMPULSER, pareau destul de ok. Am vandut masina iar noul proprietar nu l-am auzit sa se planga.
Comment
-
despre debica frigo 185/65 r15 ce parere aveti, cauciuc de iarna. ca o sa imi iau ca asta iarna nu am avut )
am pe masina michelin energy 185/65 r15 am 50k km si la cele pe fata se cunoaste uzura , cam 30-40 % uzate. aderenta foarte buna vara, parerea mea si am mers si iarna si pot sa spun ca se comporta binisor si iarna avand in vedere ca sunt de vara.
Comment
-
Originally posted by mallibu View Postdespre debica frigo 185/65 r15 ce parere aveti, cauciuc de iarna. ca o sa imi iau ca asta iarna nu am avut )
am pe masina michelin energy 185/65 r15 am 50k km si la cele pe fata se cunoaste uzura , cam 30-40 % uzate. aderenta foarte buna vara, parerea mea si am mers si iarna si pot sa spun ca se comporta binisor si iarna avand in vedere ca sunt de vara.
Per total, vorba lui @Cezar: sunt gume ieftine si acceptabile."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
opa kormoran style, da curse sunt pe fata la un logan mcv.Attached Files
Comment
Comment