pch...iarna orice anvelopa de vara...cum este din intamplare si Kormoran e catastrofa.
Cauciucuri Kormoran
Collapse
X
-
mare dreptate mai aveti,cred ca nu puteau gasi cauciucuri mai proaste decat astea
[QUOTE=mumus;426389]stiu domle...dar tre sa intelegi si tu ca kormoranele nu au un profil ptr eliminarea apei (nu au canalele acelea in forma de V )
Tu cu guma ta buna si pe franare elimini apa de sub cauciuc...eu cu kormoranul 'ma sui pe apa'.
In fine...ca e sau nu acvaplanare nu are importanta asa de mare....ideea e ca trebuie sa conduci prudent...daca ai o guma proasta...atunci lasi distante mai marti de franare,mergi mai calculat...etc...
cand am venit de la mare pe autostrada soarelui era o ploaie puternica si la 120-130 km/h masina era destul de nesigura in sensul ca trebuia sa te tii bine de volan,masina avand anvelope kormoran
sigpic
Comment
-
Eu unu' nu as mai lua Kormoran niciodata. Ce inseamna ca nu exista grad de comparatie? Acum sa nu-mi zici ca se bat cu alea din top 6 (clasa premium) ca nu prea sunt tentat sa cred.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Sunt bune îşi fac treaba dar în condiţiile unui condus ponderat, înţelegând prin asta să nu depăşeşti 90 km- h. Peste această viteză combinat cu un carosabil umed sau chiar uscat pe timp rece, la o frânare de urgenţă, nu mai ai aproape nici o siguranţă. Eu am scăpat de ele!!!
Comment
-
Sunt destul de bune
Originally posted by kelemen View PostEu unul sunt foarte multumit de aceste cauciucuri.Sa va zic si de ce : am 16000 km cu aceste anvelope merg relativ sportiv dar..Totusi in limitele normale de aderenta. In primii 1000 de km aceste gume erau de ...Toata jena dar....Dupa un timp si-au revenit. Sunt cauciucuri fabricate de Michelin (sper ca am scris corect)
dar!!!Sunt cele mai slabe calitativ de la iei.
ideea e ca nu esti multumit de gume dai fuga la reprezentanta si ..Surpriza!!!Ei o sa iti recomande tot Mischelin dar...Mmai scumpe.
Sunt curios oare cati stiu ca Kormoran e facut la noi de mischelin??
Deci inca o data. Gumele sunt bune dar...Trebuie rodate. Bineinteles ca orice cauciuc de marca este mai bun dar...Ptr uz normal sunt excelente si apropo eu am 2 ierni la activ cu ele !!!
Si acum le-am schimbat ( cand schimbam a II aveam impresia ca patineaza ) tot cu Kormoran. Sa vedem astea cat ne tin.
Comment
-
Acum 2 zile am facut Oituz-ul , ud pe jos , in fata mea un passat, eu echipat cu cormoran , la un momendat passatul pune frana brusc ca intrase unul in depasire de pe contrasens , am pus si eu frana brusc si stupoare loganul meu a devenit sanie cu zurgalai , nu am ABS asa ca am ridicat putin piciorul de pe frana ca sa deblochez rotile , in fine am reusit sa opresc masina paralel cu passatul iar cel de pe contrasens a tras mult dreapta ca sa ma evite , intr-un cuvant am cam vazut moartea cu ochii , ieri am echipat masina cu anvelope de vara America (made in Germany -Continental ) iar diferenta la franare e total schimbata 100% , schimbati repede Cormoranurile ca sa nu va treziti doamne fereste intr-o situatie limita .
Comment
-
daca pastrai distanta mai mare...... mai ales ca stii ca Kormoranul pe ud la franare e prastie...
nu mai dati mereu vina pe gume.
vrei sa zici ca acum cu gumele astea noi America...nu o sa mai ai probleme...daca franeaza unu inaintea ta cu pirelli sau eu stiu ce guma mai buna....nu o sa il mai pupi?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment