Noile Tipuri De Cauciucuri Michelin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noile Tipuri De Cauciucuri Michelin

Poate le stiti deja, dar eu nu am vazut vreun thread cu tipul asta de cauciucuri. Sunt curios daca v-ati pune asa ceva pe masina . Se numesc SEE THROUGH TIRE.
    Attached Files
    Last edited by ady_p; 16 June 2008, 20:57.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Daca au dovedit baietii ca sunt viabile, de ce nu? Insa nici nu vreau sa ma gandesc la cost

Comment

Nu mi-as pune in veci asa ceva pe masina....Inchipuitiva dupa ce intri printr-un noroi cum arata......
      ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Da, dar gandeste-te ca iti poti pune zurgalai la roti), si iarna zici ca vine mos Craciun

Comment

Foarte destepte, dar nu prea vad asa ceva pe masini prea curand.

Comment

Originally posted by alexdachim View Post
            Nu mi-as pune in veci asa ceva pe masina....Inchipuitiva dupa ce intri printr-un noroi cum arata......
            De curatat n-ar fi greu, dar sunt curios de zgomotul pe care-l fac. Mi-e imposibil sa cred ca aerul ce intra intre acele "spite" nu vajaie al naibii de rau ... Dar ai si avantajul ventilarii franelor .
            sigpic

Comment

+ adio roata de rezerva, arcurile si amortizoarele nu mai simt fiecare damb asa de rau ca inainte

Comment

Mai urate ca 2 magari,parca e shareta primarului...
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu-s chiar cele mai faine, dar sti ca nu faci pana cu ele si macar mai castigi ceva loc in portbagaj ca renunti la roata de rezerva. Mi-as cumpara asa ceva.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Ce sunt astea?? cauciucuri???? Sunt cel putin ciudate!!! Dar daca sunt mai bune ca cele obisnuite?
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                      Nu-s chiar cele mai faine, dar sti ca nu faci pana cu ele si macar mai castigi ceva loc in portbagaj ca renunti la roata de rezerva. Mi-as cumpara asa ceva.
                      dumneata la ce sa iti pui 'domnule' mai in varsta ca mine cu 20 de ani la depozitul de loganuri tunate din germania

Comment

Nu contest ca nu sunt bune,dar totusi...Astea-s urate rau,eu nu mi-as pune asa ceva pe masina,nu da bine la CV.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Macar partea exterioara cred eu ca ar fi putut sa o lase ca cele obisnuite si interior sa fie acele spite din cauciuc PAREREA MEA

Comment

Daca i-ar schimba putin designu, merita chiar daca sunt scumpe. Ganditi-va la gropile din romania, ganditi-va la jentiile din aliaje, daca dai cu ele in gropi se deformeaza.

Comment

Nu cred ca vor intra asa in productie, are dreptate D-FENS sunt urate rau in varianta asta. Dar, daca e sa le acopere pe laterale, sa nu se mai vada atat de urat, ar fi excelente. Macar nu mai stai cu teama de explozie ...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google