Noile Tipuri De Cauciucuri Michelin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu conteaza, pentru mine, daca sunt sau nu urate! Ce, ma insor cu ele? Daca se dovedesc viabile, de ce nu? Problema, cum s-a spus mai inainte, e PRETUL...
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Eu stiam ca sunt facute asa doar pentru a vedea cum se manifesta cauciucul la borduri si la mers
      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Asa cum arata acuma imi plac, ma refer pe jentile astea dar mai mult ca sigur.. Ca daca o sa schimbi jentile sau pui de tabla:| o sa arate foarte urat si iarasi cum spunea un coleg mai sus.. Pretul:| nu se stie cat va fi.
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

Nu sunt de vinzare nu ati priceput bre
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by virtualmansorin View Post
            Nu sunt de vinzare nu ati priceput bre
            La exterior vor arata ca orice anvelopa obisnuita. Se umfla cu aer si ele, "spitele" din interior sunt doar ca sa fie "ANTIPANA" sa nu-ti pui viata in pericol pe autostrazi la 250kmh si, dece nu, sa nu umblam cu roata de rezerva dupa noi.

Comment

Nu-mi plac. Mă gândesc şi eu la zgomotul la viteză, apă, umplere cu noroi, etc. Mai au acelasi indice de viteză? Cred că nu. Nu m-aş pune ( as incerca run flats totusi, dar nu cred ca se gasesc la noi pe dimensiunile de logan)

Comment

Run flats pe 185/65/15 nu se gasesc, ca am cautat si eu. Iar SEE THROUGH nu se produc in serie.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

... Si la SEE THROUGH nu ai ce jenti sa schimbi... Asa sunt ele, cu totul...

citat: "...The flexible spokes are fused with a flexible wheel that deforms to absorb shock and rebound with unimaginable ease..."
                  GL-22-TOF

Comment

Interesante...Insa urate cu spume

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google