Sunt continental... Si diferenta de uzura nu este. Inca nu am schimbat nici macar placutele de frana, deci... S-a mers linistit cu masina.
Cauciuc Putin Ciupit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai mai colega, ori ai 27000km, ori nu... Un cauciuc de 10km si unul de 27 000 km nu sunt deloc la fel, oricit de incet ai mers...
Inca o data : daca nu esti sigur pe cauciucul pe care l-ai ciupit, arunca-l in garaj si ia-ti unul nou, pe care-l vei folosi pe fata alaturi de rezerva, care este si ea noua.
Altfel, daca vei folosi rezerva noua si un cauciuc de 27000km, masina se va comporta ce putin ciudat in caz de frinare brusca si e posibil sa te surprinda.
Trenul de rulare al unei masini (directie, suspensie, frine, anvelope) trebuie sa fie intotdeauna spirt, fara improvizatii.
Comment
-
Garaj nu am unde sa tin cauciucuri si alte de-astea, dar voi trece pe la o vulcanizare mai serioasa sa vad daca se poate face ceva cu cauciucul in cauza. Daca nu, voi face tot posibilul sa iau un cauciuc nou (sper sa gasesc la fel cu rezerva).
Pana atunci le voi muta pe spate pe cele diferite.
Oricum, am revenit la stilul de mers de cand eram incepator... Consum mai mic, riscuri mult mai mici, uzura mai mica. De-acum nu mai mai grabeste nimeni....
Comment
-
Foarte bine si...Sanatos, in acelasi timp. Drumuri bune !
Comment
Comment