Salut ! am un set de jante de aliaj pe 15" si au 7J asi vrea sa ii iau un set de cauciucuri...dar nu stiu ce sa iau ca sa arate si bine si sa fie si "utile" sa le folosesc zii de zii...ma gandeam la 205/50/R15 sau ar arata mai bine 185/55/R15 ?? astept parerile voastre...si daca postati si poze cu rotile voastre ar fii mult mai ok...multumesc !!
Jante 7J Anvelope ??
Collapse
X
-
sal
nu pune 205 50 r15 ca arata urat ,eu lucrez cu anvelope si c jante daca vrei sa faci ceva pune 195 60 r15 dar cauta ceva cu buza de protectie pt janta s-au daca nu 195 55 r15 ,care la astea majoritatea au buza de protectie pt janta dar o sa arate cam nasol daca nu ai suspensia lasata pe burta anvelopele le iei noi/?ce jante ai?
Comment
-
Originally posted by Iancu Claudiu View Postnu pune 205 50 r15 ca arata urat ,eu lucrez cu anvelope si c jante daca vrei sa faci ceva pune 195 60 r15 dar cauta ceva cu buza de protectie pt janta s-au daca nu 195 55 r15 ,care la astea majoritatea au buza de protectie pt janta dar o sa arate cam nasol daca nu ai suspensia lasata pe burta anvelopele le iei noi/?ce jante ai?
Comment
-
Uite cum arata 185/60 R15 pe jante cu 6,5 J, suspensie stock.
la 185 pe 7j deja lateralul jantei iese inafara anvelopei si la o bordura vei atinge direct cu buza jantei si nu cu lateralul anvelopei, deci cam iese din discutie 185 pe 7J, doar daca vrei tu neaparatDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Aurash View PostSalut ! am un set de jante de aliaj pe 15" si au 7J asi vrea sa ii iau un set de cauciucuri...dar nu stiu ce sa iau ca sa arate si bine si sa fie si "utile" sa le folosesc zii de zii...ma gandeam la 205/50/R15 sau ar arata mai bine 185/55/R15 ?? astept parerile voastre...si daca postati si poze cu rotile voastre ar fii mult mai ok...multumesc !!
Comment
-
parerea mea personala este sa iti pui marimea din fabrica pentru ca daca pui un talon mai mic o sa ramana mai mult spatiu l-a aripa si o sa simti gropile ceva mai bine, daca pui ceva mai lat adica 195 o sa de-a cea mai bine din spate dar v-a fi roata un pic mai grea.
in ultimul rand daca ai ghinionul ca un politist sa se uite mai atent la roti si o sa vada ca nu este ce trebuie, problema. orice politist stie ce anvelope trebuie pe un logan
Comment
-
195.65.15 7j et 35 eu asa le am si mi se par destul de ok..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View Postda cristi da in talon nu sunt mentionate anvelopele iar cartea masinii nu suntem obligati sa io aratam cand ne cere actele
Comment
-
salut, azi mi-am pus jante de al pe 15 7j et 42 cu gume 195/50/15, intra-adevar e cam mare spatiu intre guma si aripa dar nu arata chiar atat de rau (o sa adaug o poza mai tarziu). intrebarea mea este daca o sa am pb cu "militia" sau la itp, in talon nu scrie nimic de dimensiuni. de asemenea a observat in mers sunetul difera foarte mult fata de jantele de tabla+ gume stock, in sensul ca se aude un sunet mai gros si infundat, e normal? sau atinge pe undeva? merci!
Comment
Comment