205 / 55 / R16 6J 4x100
Jante Logan II Compatibilitati.
Collapse
X
-
Am m-ai postat poza si mesajul dar revin. Stie cineva cat costa aceasta janta la Dacia ? Am gasti in oferta la Sandero si eram curios.Attached FilesLast edited by 77sky; 27 April 2018, 18:32.
Comment
-
Va salut,
A mai cumparat cineva aceste jante de tabla pentru logan 2? As vrea sa-mi fac un set de roti de iarna cu ele.
Janta otel 15 Inchi Kfz 8932 4x100 ET 40 Latime 6 inchi ➤ Preturi avantajoase ✅Livrare in 24 h ⌛toata Romania ⭐ Calitate garantata ❤️Comanda ACUM
Va rog sa-mi spuneti ce pareri aveti despre ele, daca au necesitat mult plumb, daca "vibreaza" volanul cu ele pe masina, etc.
Multumesc!
Comment
-
Originally posted by Mihai. View PostVa salut,
A mai cumparat cineva aceste jante de tabla pentru logan 2? As vrea sa-mi fac un set de roti de iarna cu ele.
Janta otel 15 Inchi Kfz 8932 4x100 ET 40 Latime 6 inchi ➤ Preturi avantajoase ✅Livrare in 24 h ⌛toata Romania ⭐ Calitate garantata ❤️Comanda ACUM
Va rog sa-mi spuneti ce pareri aveti despre ele, daca au necesitat mult plumb, daca "vibreaza" volanul cu ele pe masina, etc.
Multumesc!
Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN.
Atenție la data postării!Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Multumesc pentru informatii.
Vad ca cele gasite de mine sunt negre iar in postul tau sunt argintii.
Am gasit si pe cele argintii pe net, singura diferenta pe care am gasit-o la specificatii fiind la gaura centrala. La cele argintii este specificat 60,1 iar la cele negre 60.
Din cate stiu rotile originale au 60,1, totusi as prefera sa le iau pe cele negre deoarece consider ca ar arata putin mai bine pe masina, acea diferenta de 0,1 poate reprezenta o problema?
Comment
-
Sper sa nu se considere reclama. Eu pentru sezonul de iarna, dupa multe ganduri si dezbateri in ultimele 12 luni, am ales acest model : https://www.tiremag.ro/jante-otel/ja...0-60-0-p46346/
as fi preferat ceva oem, aliaj, dar costurile prea ridicate.
apoi pentru o diferenta mica de bani puteam sa iau niste aliaje after-market, dar decat niste after-market de o calitate indoielnica, mai bine o tabla de calitate.
sigpic
Comment
Comment