Reconditionare Janta Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionare Janta Prestige

Ajutati-ma cu un sfat:
    Am reusit azi sa dau peste o bordura mai inalta si sa zgarii o janta. A fost la viteza mica - cand parcam, nu cred ca sunt probleme de microfisuri dar ma streseaza zgarieturile respective. Am inteles ca s-ar putea vopsi in locul respectiv si apoi sa se dea cu lac. Intrebarea este daca stiti vreun produs bun pe care sa-l recomandati.
    Multumesc.
    Attached Files

Pai eu zic sa mergi la un magazin de piese auto si sa intrebi ce vopsea si ce lac recomanda, pentru ca unii dintre noi iti recomandam un produs, dar poate nu gasesti. Cel mai bine ar fi sa mergi prin mai multe magazine de piese auto si sa vezi c ti se recomanda.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

N.S.A. cand afli ce solutie iti propun astia prin magazine sa ne zici si noua ca sunt si eu in aceeasi situatie de ceva timp si ma resemnasem ca nu am ce le face, dar daca e o solutie vreu si eu sa o aplic.

Comment

Pai o sa caut saptamana viitoare, eu intrebasem ca poate e cineva care a executat operatiunea si imi poate oferi o solutie cat de cat verificata . Prin magazine sigur ca fiecare recomanda ce are pe stoc ca doar trebuie sa faca vanzari.

Comment

NSA, multi iti vor spune ca se poate face local. Local inseamna un retus, chiar daca se da dupa aceea cu lac. Am lucrat in service de tinichigerie-vopsitorie si am vazut multe. Jantele sunt supuse unui regim dinamic groaznic. Nu se pune problema de chit sau alte materiale de umplutura. Sfatul meu este urmatorul: depinzand de locatia defectului, in cazul tau parca este vorba de o spitza, se matuieste (slefuieste) cu smirghel de 80, intreaga spita pana la o delimitare geometrica, o muchie ceva. Apoi cu smirghel de 240 si 600. Se degreseaza cu diluant 800 sau alcool tehnic. Se dau trei straturi de vopsea, la culoare ( poate fi si pray cu vopsea ). Apoi se lacuieste cel putin un strat. Bineinteles atentie la izolarea celorlaltelor parti ale jantei. Succes

Comment

Multumesc pentru sfat, la ceva de genul acesta ma gandeam si eu. Problema este sa gasesc un spray potrivit. Stiu ca exista ceva pentru jenti, dar e argintiu, jantele au o culoare mai "altfel" putin. Sau e din cauza lacului?

Comment

Da si nu. Lacul ii da vopselei profunzime, optic vorbesc o data si o protectie efectiva, de asemenea. La argintiu lacul are cea mai slaba influenta cromatica posibila. Incearca la un magazin de vopseluri auto, din acelea cu stand de spray-uri. Trebuie sa gasesti. Daca nu trebuie sa mergi la un service auto cu stand de preparare vopsea sau la un magazin cu stand de preparare vopsea ( in Galati recomand PALINAL, parcare Popescu ) si iti ia monstra de vopsea de pe janta si ti-o prepara. A doua solutie este mai scumpa putin, dar rezultatul este garantat. Succes

Comment

Ok, sa vad cum rezolv si anunt. Multumesc.

Comment

Aveam de dat un raspuns aici, ce-i drept din lipsa de timp nu m-am ocupat de janta respectiva. Azi am gasit un spray pentru jenti care pare ok la culoare. Daca apuc maine incerc sa rezolv problema si sa arat ce a iesit.
                  Attached Files

Comment

Succes in retusarea/repararea jantei...Si bineinteles poze before/after
                    sigpic

Comment

Am si lovit si eu una , la mine nu se pune problema de reparat.
                      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Am reusit azi sa rezolv problema. E destul de ok - o mica diferenta de culoare dar urmeaza sa dau si cu lac cand o sa apuc. Oricum e mai bine decat inainte. Ce a iesit:
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google