Mi-a facut o bucurie unul noapte trecuta. Mi-a intepat cauciucul in lateral cu varful unui cutit. Nu am sesizat ca era cauciucul lasat, dar dupa ce am rulat probabil s-a deschis mai bine ruptura de 5mm si a inceput sa iasa aer. Am mers cam vreo 40 de metri, maxim a 2, sesizand ca masina tinde sa se opreasca singura. Am crezut ca s-a blocat ABS, dar nu aveam niciun indicator aprins pe bord. Atunci m-am dat jos si am vazut bucuria era pe partea care a stat la perete si nu am putut sa o vad initial. Anvelopa era desumflata blana, strivita de greutatea masinii. Am dat-o jos am dus-o la vulcanizare mi-a facut-o, am echilibrat-o este in regula. A pus petic la interior.
Am o intrebare pentru patiti: Anvelopa este DOT iunie 2013, am pus-o pe masina in Septembrie 2013, anvelopa de vara ContiEco 5. Faptul ca am mers cu ea 40 de metri strivita de greutatea masinii i-a afectat proprietatile? Se impune sa iau alta ca sa nu am surprize?
Am o intrebare pentru patiti: Anvelopa este DOT iunie 2013, am pus-o pe masina in Septembrie 2013, anvelopa de vara ContiEco 5. Faptul ca am mers cu ea 40 de metri strivita de greutatea masinii i-a afectat proprietatile? Se impune sa iau alta ca sa nu am surprize?
Comment