Cauciucuri Pt Jante Originale Ambition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cauciucuri Pt Jante Originale Ambition

Am un Logan Ambition 1.6 MPI din feb 2005 (40 000 km) cu cauciucurile originale montana (185/65 - 6J R15 - jante aliaj originale). Trebuie neaparat sa le schimb! As dori un sfat...Care anvelope ar fi cele mai bune?as putea sa-mi pun de 195?care ar fi cea mai potrivita alegere? (Mentionez ca NU imi schimb jantele...Doar cauciucurile)

Alege dintre Michelin, Continental sau Dunlop.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Acum intervine intrebarea cealalta: ce dimensiuni imi recomandati pt tipul asta de jante?

Comment

Pai ai scris tu mai sus:185/65/R15! Cum a spus Andrei, Michellin, Dunlop sau Continental. Daca vrei alte marimi, sapa pe forum si sigur gasesti raspunsul.Succes!
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Daca nu ma insel, janta stock de ambition are latimea de 6 inchi, deci cel mai bine vor sta gumele de 185 latime. Daca vrei 195, se pot pune, dar eu ti-as recomanda jante de 6.5" pt gume de 195...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Merci frumos (e de 6 inchi - 6J). Chiar ma interesa lucrul asta pt ca ma batea gandul sa pun 195. In cazul asta cred ca o sa raman cu dimensiunile originale.
            V-as ramane recunoscator daca mi-ati spune un model exact de cauciuc. Pana acum astea mi-au atras atentia: Dunlop SP Sport Fast Response 185/65 R15 88H

Comment

Ar mai fi si DUNLOP SP 30 sau Continental Eco Contact3. Alegi ce vrei din cele propuse de mine sau modelul gasit de tine, sunt la fel de bune.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am pus pe jante de ambition dunlop 195/65/15 si nu are nici o treaba merge bine...Parerea mea este sa pui tot de 185/65/15 ca e mai bine. Mie cu astea parca imi consuma mai mult asa mi se pare...

Comment

Pai cu cat e guma mai lata, creste consumul ideea e ca pe janta de 6", 195 sta bine, dar da impresia ca e un pic dezumflat, plus ca pe virajele abordate "sport" are tendinta de a se uza aiurea, si creste un pic fenomenul subvirator al masinii
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

E normal sa creasca consumul dar imi imaginez ca e f mica diferenta.

Comment

Da, e mica diferenta. Aproape insesizabila pe distante scurte

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google