Am un Logan Ambition 1.6 MPI din feb 2005 (40 000 km) cu cauciucurile originale montana (185/65 - 6J R15 - jante aliaj originale). Trebuie neaparat sa le schimb! As dori un sfat...Care anvelope ar fi cele mai bune?as putea sa-mi pun de 195?care ar fi cea mai potrivita alegere? (Mentionez ca NU imi schimb jantele...Doar cauciucurile)
Cauciucuri Pt Jante Originale Ambition
Collapse
X
-
Alege dintre Michelin, Continental sau Dunlop.
-
Daca nu ma insel, janta stock de ambition are latimea de 6 inchi, deci cel mai bine vor sta gumele de 185 latime. Daca vrei 195, se pot pune, dar eu ti-as recomanda jante de 6.5" pt gume de 195...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Merci frumos (e de 6 inchi - 6J). Chiar ma interesa lucrul asta pt ca ma batea gandul sa pun 195. In cazul asta cred ca o sa raman cu dimensiunile originale.
V-as ramane recunoscator daca mi-ati spune un model exact de cauciuc. Pana acum astea mi-au atras atentia: Dunlop SP Sport Fast Response 185/65 R15 88H
Comment
-
Ar mai fi si DUNLOP SP 30 sau Continental Eco Contact3. Alegi ce vrei din cele propuse de mine sau modelul gasit de tine, sunt la fel de bune.
Comment
-
Pai cu cat e guma mai lata, creste consumul ideea e ca pe janta de 6", 195 sta bine, dar da impresia ca e un pic dezumflat, plus ca pe virajele abordate "sport" are tendinta de a se uza aiurea, si creste un pic fenomenul subvirator al masiniiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment