Ce se intampla daca pun anvelpe pe fata late de 195/60/r15 si pe spate 205/60/r15?? sfaturi stie cineva ceva??? Multumesc
Anvelope Mai Late Pe Spate Decat Pe Fata
Collapse
X
-
Csebalyn talonul e la amandoua de 60. Are ceva latimea cu diametru si viteza de rulare a rotii? Din moment ce taloanele sunt egale nu vad de ce ar influenta latimea abs-ul.... Lamureste-ma te rog ca si eu vreau sa fac acelasi lucru cand o sa imi iau cauciucuri de iarna. Ms
Comment
-
Ecartamentul la orice masina este mai mic pe spate decat pe fata. Daca tu il vei mari pe spate, exista riscul sa-ti subvireze in curbe si sa te aduni de prin santuri. Sfatul meu este sa pui aceleasi dimensiuni pe fata si pe spate.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@r3duc:Vezi ca e un topic despre anvelope facut de mine acu cateva luni bune...Ca idee, acel 60 reprezinta procent din latimea anvelopei, adica 60% din 195 e mai mic decat 60% din 205, de aici
rezulta ca 205/60r15 e mai mare in diametru decat 195/60r15
si grija ca vitriol stie ce vorbeste, chiar le zice bine, asculta-l...Last edited by Seba; 30 October 2008, 00:25.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Oke. Atunci daca pun 195, 60 r15 fata spate nu e nimik. Merci am priceput. o curiozitate ... ar merge 205 fata si spate la logan fara mari probleme pe viitor ?Last edited by r3duc; 30 October 2008, 00:31.
Comment
Comment