Jante Oz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante Oz

Salut vreau sa ami cumpar un set de jante OZ pt loganul meu,dar nu sunt hotarat ce sa iau si va cer si voua parerea. Care cerdeti ca se asorteaza mai bine pe masina mea din cele doua modele? Mie ami plac mai mult cele albe. Voi ce ziceti?
    Attached Files
    sigpic
    Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Cele albe...Wrc... Alea sunt jantele visurilor mele:P ...Cel mai ieftin am gasit la 550 bucata R15.... Tu ce preturi ai gasit???

ps:buna alegere
    0.9 tce SL plus

Comment

Cele albe sunt superbe......
      sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Tot cam asa am gasit si eu dar mai intra si taxele de curier. Dar ce zici care se potrivesc la masina mea?
        sigpic

Comment

Pai eu cred ca alea albe merg mai bine...Asta daca vrei sa ii dai un aer mai de"wrc" daca vrei sa fie normala punele pe alea "city" oricum is misto ambele...Dar mie imi plac mai mult alea albe....Si , ma repet, cred ca si pe a ta merg alea albe
          0.9 tce SL plus

Comment

De cati inchi ...... ?? .. Peste 10 min o sa ai niste imagini cam cum o sa arate masina ... Nu o sa fie cu discu de frana ...

Comment

uite

Uite .....Amandoua arata bine ...Ce am facut e ceva facut in graba .. Daca poza jentilor era facuta cand din unghiu cum ai facut tu poza iesea mai bine ....
              Attached Files

Comment

Mersi mult pt poze,cu ce program ai facut pozele?
                sigpic

Comment

Alea albe arata mai fain...Si oricum, cea neagra care ai pus-o in primul post e in 5 prezoane, deci nu ai ce face cu ea
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                    Alea albe arata mai fain...Si oricum, cea neagra care ai pus-o in primul post e in 5 prezoane, deci nu ai ce face cu ea
                    sunt si an 4 prezoane dar asa am luat eu poza cu 5 prezoane.
                    sigpic

Comment

Originally posted by cosminel View Post
                      Salut vreau sa ami cumpar un set de jante OZ pt loganul meu,dar nu sunt hotarat ce sa iau si va cer si voua parerea. Care cerdeti ca se asorteaza mai bine pe masina mea din cele doua modele? Mie ami plac mai mult cele albe. Voi ce ziceti?
                      Alea argintii sunt mai faine

Comment

Pozele le-am editat in photoshop ;) (am zis ca daca tot ma descurc sa te ajut ;) )

Comment

Mie sincer imi plac cele argintii ,asa albe ,ma gandesc ca se murdaresc mai repede decat cele argintii

Comment

Jantele albe ATS sau Speedline Corse de pe Loganul de cupa nu va plac? Nu de alta, dar sunt mult mai rezistente si mult mai ieftine...
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Cred ca da mai bine cele albe...Mergi pe OZ se merita.
                              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google