Salut vreau sa ami cumpar un set de jante OZ pt loganul meu,dar nu sunt hotarat ce sa iau si va cer si voua parerea. Care cerdeti ca se asorteaza mai bine pe masina mea din cele doua modele? Mie ami plac mai mult cele albe. Voi ce ziceti?
Jante Oz
Collapse
X
-
Pai eu cred ca alea albe merg mai bine...Asta daca vrei sa ii dai un aer mai de"wrc" daca vrei sa fie normala punele pe alea "city" oricum is misto ambele...Dar mie imi plac mai mult alea albe....Si , ma repet, cred ca si pe a ta merg alea albe0.9 tce SL plus
Comment
-
uite
Uite .....Amandoua arata bine ...Ce am facut e ceva facut in graba .. Daca poza jentilor era facuta cand din unghiu cum ai facut tu poza iesea mai bine ....
Comment
-
-
Originally posted by cosminel View PostSalut vreau sa ami cumpar un set de jante OZ pt loganul meu,dar nu sunt hotarat ce sa iau si va cer si voua parerea. Care cerdeti ca se asorteaza mai bine pe masina mea din cele doua modele? Mie ami plac mai mult cele albe. Voi ce ziceti?
Comment
-
Jantele albe ATS sau Speedline Corse de pe Loganul de cupa nu va plac? Nu de alta, dar sunt mult mai rezistente si mult mai ieftine...
Comment
-
Cred ca da mai bine cele albe...Mergi pe OZ se merita.
Comment
Comment