Jante Oz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu sunt pt cele albe ( Vezi Logan Cup ).
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Sunt dragute amindoua modele...Apropo cam cit ajunge un set cu tot cu transport?
      sigpic

Comment

@dsign- ai ceva link-uri cu jantele si preturile lor???Eu am cautat ceva dar am gasit de la 240 euro in sus bucata...Si oz-urile alea sunt 550lei bucata..Deci sunt mai ieftine...
        te org daca stii ca exista undeva da sa ma uit si eu...Multumesc anticipat
        0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by dsign View Post
          Jantele albe ATS sau Speedline Corse de pe Loganul de cupa nu va plac? Nu de alta, dar sunt mult mai rezistente si mult mai ieftine...
          alea de cupa ,nu sunt Toora Competizione?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sunt curios, cat ceri pe jantele originale?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by dragosvintila View Post
              Sunt dragute amindoua modele...Apropo cam cit ajunge un set cu tot cu transport?
              aproape 25 mil
              sigpic
              Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

Preturi la jentile alea OZ aici http://www.booster.ro/tuning/tuning-...gera-3093.html

Sau la importatorul oficial in romania pe www.Jantealuminiu.Ro

Comment

Mie albe imi plac si cred ca ar da bine pe masina. Bafta
                  Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Jantele de cupa sunt acum Speedline Corse, Toora nu mai face modelul Competizione.

Jantele de cupa se pot gasi la Mach 1 Motorsport, la George Grigorescu. Nu strica sa dati un telefon sa intrebati. Mai gasiti jante de competitie dure si ieftine la RacingNick, la fel, dati un telefon.

Nu mai incercati pe net ca site-urile nu sunt actualizate.

Parerea mea e ca nu trebuie sa ridicati OZ-urile in slavi, pentru ca la banii pe care-i dati pe Superturismo alea, nu veti primi decit niste jante care arata binisor facute din materiale banale, ca orice alta janta ordinara. Pentru drumurile pe care mergem, va recomand cu caldura jantele de raliu, adica cele de macadam. Le gasiti cu precadere vopsite in alb.

Off-topic: nu pot sa nu observ cit de dependenti de internet sunt unii, daca nu gasesc ceva pe internet, deja sunt in impas...

Fratilor, mai puneti mana si pe telefoane.
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Toora,speedline,oz toate albe le recomand cu caldura eu folosesc toora de aproape 2 ani si sunt inca beton si cred ca le folosesc destul de mult si tare
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Pt drumurile de la noi in mod cert trebuie cumparate niste jante cat mai dure....

Comment

Jantele speed line corse sunt incredibil de scumpe, una pe 16" costa ~ 2000 ron... Nu cred ca sunt f multi doritori la un astfel de pret.... Ramane ca optiune viabila evo corse si toora...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google