If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ alessandro: depinde extrem de mult asfaltul pe care le-ai incercat, precum si temperatura. Conti-urile respective sunt ok dpv al directiei pe ud si extrem de bune la franare pe ud.
La cat de plin este profilul pe Michelin, chiar si fara sa le conduci (nu-i cazul) te cam intrebi daca exceleaza pe ud.
Subscriu la Alessandro.
Pe asfalt ud Michelin sta mai bine decat Conti.
Pe udeala mare nu am avut ocazia sa testez.
Pe uscat Conti se prezinta o idee mai bine decat Michelin, dar cu o penalizare d.p.d.v al durabilitatii, se uzeaza fara discutii mai repede decat Michelin.
Nu le poti avea pe toate.
Overall, Michelin l-as pune in fata lui Conti, pretul mai mare e justificat.
dupa 5 ani si 40.000 km Conti au cedat. scartaie si suiera la fiecare frana mai apasata. sunt imbatranite si sunt pline de crapaturi. cu toate astea au aderenta foarte buna.
cu multe peste anvelope noi gen Motrio, America si alte pingele
Si la noua masina merg tot pe Michelin de data asta energy saver, cu toate ca puteam pune primacy dar erau ceva mai late. Din punctul meu de vedere: Michelin si restul!
Michelin si restul, Ford si restul, Nokia si restul etc. Astea-s niste preconceptii care nu duc la nimic constructiv, iar cand nu vor mai da randamentul asteptat, tare dezamagit vei fi.
Dpmdv, Continental este peste Michelin, iar majoritatea testelor cam confirma asta.
Hahaha, + pentru Niki )
Suntcateva marci ce ocupa primele 4,5 locuri. Toate produsele premium vandute de acestia sunt sensibil egale astfel incat nu poti spune ca un cauciuc premium michelin e mai bun decat un continental premium, sau bridgestone, sau chiar yokohama. Pe fiecare segment in parte marcile sunt foarte apropiate, low cost, medium sau premium.
Daca PCH compara michelin primacy cu debica sau alessandro compara la randul lui continetalele cu america imi pare ca gresiti maxim. E ca si cum ai compara un S4 cu un logan, la capitolul stabilitate.
eu compar cu ce am mers pana acum. am spus ca Michelin ES sunt peste Dunlop SP 01 atat. si pe ud si pe uscat
- va rog sa nu imi mai rastalmaciti cuvintele
dupa 5 ani si 40.000 km Conti au cedat. scartaie si suiera la fiecare frana mai apasata. sunt imbatranite si sunt pline de crapaturi. cu toate astea au aderenta foarte buna.
cu multe peste anvelope noi gen Motrio, America si alte pingele
Uite aici scrisesi ca anvelopele conti sunt mai bune decat alea low cost. E si normal dar n-ai cum sa compari asa ceva pentru ca atunci ai compara si pretul, care e cel putin pe jumatate ...
Iar peste dunlop sport 01 iar n-ai de unde sti cum sunt pentru ca depinde si de masina, de ce discuri de frana ai, de ce placute.
Eu am in famelie michelin e3a 205 55 16 si sincer sa fiu mi s-au parut mai bombe decat bridgestone eagle nct 5 aceeasi dimensiune. In orice conditii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment