Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mr.K View Post
    Michelin Primacy sunt peste Energy Saver. Daca tot le vezi ca fiid cele mai bune pe alea cumparate de tine.
    ok,inteleg.oricum sunt mai bune decat kormoranul. macar sunt in top ,nu ?

Comment

• Michelin ES sunt niste anvelope foarte bune la categoria lor. poate cele mai bune.

lumea le compara gresit cu Primacy. hai sa comparam atunci Primacy cu Ecsta V710 sa vedem ce iese

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        Nu am zis never Ford si restul, asta probabil e o frustrare a ta! Daca nu consideram ca e o masina extrem de buna nu o cumparam. A costat cat o garsoniera sau 2 camere intr-un oras oarecare din provincie. BMW si restul DA, am spus si voi spune mereu asta!

Imi place si apreciez totusi ca am fani care urmaresc ce spun, fac si dreg eu...
        Ca si dincolo, iti spun sa discuti civilizat cu mine, mai ales ca ne si cunoastem.
        Nu neaparat tot ce spui tu este universal valabil si unanim acceptat, ca doar nu detii tu adevarul absolut.

Te salut!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Colegii care folosesc Motrio Impulsion , ceva pareri , opinii , cum se comporta , multumiti ?

Comment

• Acum imi pot impartasi impresiile despre Vredestein Hi Trac ! Anul trecut am schimbat doua anvelope ( din echiparea de fabrica -Debica ) cu Hi -Trac . Anul acesta nu am mai gasit Hi-Trac si a trebuit sa cumpar Hi-Trac 2 . Pot spune ca nu au gresit cu absolut nimic in prezentarea produsului , anvelopele se comporta excelent , atat in tractiune, franare cat si deplasarea laterala . La virajele in forta MCV-ul este considerat ca avand minusuri fata de berlina , insa avand in vedere greutatea si ampatamentul mai mari ,combinate cu anvelope calitative ai ofera o tinuta de drum net superioara , avand in vedere minusurile la aerodinamica ... sa nu mai vorbim de motorizarea diesel de 85 CP ( fapt constatat conducand masinile de serviciu, care sunt cu motor otto 1,6 MPI )

Comment

• vrei sa spui ca MCV cu anvelopele astea sta mai bine ca o berlina ? never ever ! am condus si eu MCV....hai sa fim seriosi

Comment

• Continental eco conti 3 70 000km multumit de aderenta si acum(5ani vechime) nu am umblat niciodata la rezerva stil de condus sportiv in concluzie sunt ok zilelea astea le schimb binenteles tot Continental.

Comment

• Originally posted by mario717 View Post
                  Continental eco conti 3 70 000km multumit de aderenta si acum(5ani vechime) nu am umblat niciodata la rezerva stil de condus sportiv in concluzie sunt ok zilelea astea le schimb binenteles tot Continental.
                  Salut, nu te supara, dar mai scrie o data cati km ai pentru ca nu se intelege, si decat sa dam cu presupusul...

Comment

• Saptezeci de mii de kilometri, in cinci ani, cu Continental EcoContact3.
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• sapte zeci de milioane metri
                      sigpic

Comment

• sapte miliarde de centimetri
                        on: despre anvelopele Kleber ce stiti ?
                        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Relativ ieftine si bune. Sunt mai "moi", nu rezista 100k cat merg unii cu Kormoranele.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                            vrei sa spui ca MCV cu anvelopele astea sta mai bine ca o berlina ? never ever ! am condus si eu MCV....hai sa fim seriosi
                            Parerea mea, ca le am si pe una si pe alta(berlina si autobuz) emceveul e mai stabil decat berlina. Pe curbe nu mai stiu cum e ca nu am mai luat breaku la drum lung de cand am anvelope meserie la berlina si acum as fi subiectiv si oricum ar merge breakul, nu ar sta ca pe 195-uri

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                              vrei sa spui ca MCV cu anvelopele astea sta mai bine ca o berlina ? never ever ! am condus si eu MCV....hai sa fim seriosi

Ca si pe alte topicuri, vad ca iar vorbesti neinformat. Sau esti d'ala ce postezi ca sa conteze cantitatea, nu calitatea. Daca citesti un curs de Dinamica Autovehiculelor, vei observa ca un automobil cu cat are ampatamentul mai mare are o stabilitate mult mai buna. MCV-ul are un ampatamanet de 2900 mm, iar berlina are ampatamentul 2630 mm. Eu am anvelope Good-Year Excellence 195/65 R15. Chiar sta foarte bine pe sosea, si iti zic ca sta mult mai bine decat o berlina, asta datorita ampatamentului. Iti zic asta din propria experienta.

Comment

• Si despre greutatea in plus si centrul de greutate ceva mai ridicat, nu spune nimic in Dinamica Autovehiculelor ? Sau astea sunt deja neglijabile.

Sa nu mai spun ca tipic fanaticilor, se exagereaza cras. Sta "mult" mai bine pe sosea. Zau ? Eu mi-as permite sa spun despre un Seria 3 E90 ca sta mult mai bine pe sosea, nu de MCV (care oricum sta mai prost) dar diferentele intre ele, fie in + sau in - nu pot fi catalogate mari. Pai o masina care sta pe drum mult mai bine ca alta, o poate depasi lejer in curba, ia sa te vad pe tine cu MCV-ul cum ma depasesti pe mine cu berlina in curba, eu fiind blana cu ea. Nu va mai saturati de fabulatii ?
                                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google