Originally posted by mr.K
View Post
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by PCH View PostNu am zis never Ford si restul, asta probabil e o frustrare a ta! Daca nu consideram ca e o masina extrem de buna nu o cumparam. A costat cat o garsoniera sau 2 camere intr-un oras oarecare din provincie. BMW si restul DA, am spus si voi spune mereu asta!
Imi place si apreciez totusi ca am fani care urmaresc ce spun, fac si dreg eu...
Nu neaparat tot ce spui tu este universal valabil si unanim acceptat, ca doar nu detii tu adevarul absolut.
Te salut!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Acum imi pot impartasi impresiile despre Vredestein Hi Trac ! Anul trecut am schimbat doua anvelope ( din echiparea de fabrica -Debica ) cu Hi -Trac . Anul acesta nu am mai gasit Hi-Trac si a trebuit sa cumpar Hi-Trac 2 . Pot spune ca nu au gresit cu absolut nimic in prezentarea produsului , anvelopele se comporta excelent , atat in tractiune, franare cat si deplasarea laterala . La virajele in forta MCV-ul este considerat ca avand minusuri fata de berlina , insa avand in vedere greutatea si ampatamentul mai mari ,combinate cu anvelope calitative ai ofera o tinuta de drum net superioara , avand in vedere minusurile la aerodinamica ... sa nu mai vorbim de motorizarea diesel de 85 CP ( fapt constatat conducand masinile de serviciu, care sunt cu motor otto 1,6 MPI )
Comment
-
Originally posted by mario717 View PostContinental eco conti 3 70 000km multumit de aderenta si acum(5ani vechime) nu am umblat niciodata la rezerva stil de condus sportiv in concluzie sunt ok zilelea astea le schimb binenteles tot Continental.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postvrei sa spui ca MCV cu anvelopele astea sta mai bine ca o berlina ? never ever ! am condus si eu MCV....hai sa fim seriosi
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postvrei sa spui ca MCV cu anvelopele astea sta mai bine ca o berlina ? never ever ! am condus si eu MCV....hai sa fim seriosi
Ca si pe alte topicuri, vad ca iar vorbesti neinformat. Sau esti d'ala ce postezi ca sa conteze cantitatea, nu calitatea. Daca citesti un curs de Dinamica Autovehiculelor, vei observa ca un automobil cu cat are ampatamentul mai mare are o stabilitate mult mai buna. MCV-ul are un ampatamanet de 2900 mm, iar berlina are ampatamentul 2630 mm. Eu am anvelope Good-Year Excellence 195/65 R15. Chiar sta foarte bine pe sosea, si iti zic ca sta mult mai bine decat o berlina, asta datorita ampatamentului. Iti zic asta din propria experienta.
Comment
-
Si despre greutatea in plus si centrul de greutate ceva mai ridicat, nu spune nimic in Dinamica Autovehiculelor ? Sau astea sunt deja neglijabile.
Sa nu mai spun ca tipic fanaticilor, se exagereaza cras. Sta "mult" mai bine pe sosea. Zau ? Eu mi-as permite sa spun despre un Seria 3 E90 ca sta mult mai bine pe sosea, nu de MCV (care oricum sta mai prost) dar diferentele intre ele, fie in + sau in - nu pot fi catalogate mari. Pai o masina care sta pe drum mult mai bine ca alta, o poate depasi lejer in curba, ia sa te vad pe tine cu MCV-ul cum ma depasesti pe mine cu berlina in curba, eu fiind blana cu ea. Nu va mai saturati de fabulatii ?'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment