am si eu o intrebare care sunt cele mai bune cauciucuri de iarna?
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Ce parere aveti despre cele doua tipuri de anvelope "Continental EcoContact5 si Michelin Energy Saver+" ? Va trebui sa imi cumpar un set de anvelope de vara si nu prea stiu ce sa aleg , sunt in dubii .... Poate stiti alt model de anvelopa bunicel sa imi spuneti si mie sa stiu spre ce ma indrum!? Multumesc.
Comment
-
eu unu vara merg pe Michelin Energy Saver si sunt foarte multumit si tin cam 60.000km.
Comment
-
@ cosmin am vazut ca anvelopele tale sunt pe 195/65/r15. Am o intrebare la tine, daca ti-ai pus anvelopele astea decat cele 185, ai mai facut o modificare ceva, sa nu "agate, bata" pe undeva? Intreb fiindca am arcurile stock la masina si sincer nu prea ma pricep. Cu anvelopele de 195 o sa stea masina mai bine pe josea sau care este treaba cu ele? Voi ce ziceti , sa raman la 185 sau sa trec la 195 dimesiunea la anvelopa?
Comment
-
Pai in general sunt temperaturi pozitive, asfalt in general uscat si cel mult ploaie. Prognoza meteo pe 15 zile nu arata schimbari majore si o data cu venirea primaverii temperaturile sunt in crestere, nu vad sa fie probleme cu anvelopele de vara, cel putin aici in sud. Plus ca vreau sa scap de o grija, procedura asta cu schimbatul rotilor vara-iarna e ca naiba, du-te ia rotile de vara, pune-le pe masina, du-le pe alea de iarna inapoi (le tin la un prieten acasa). In cel mai rau caz o sa ninga cateva ore, fara sa se puna pe jos si nu o sa pot folosi masina in ziua respectiva.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Dimineti cu -2...+5 grC vor mai fi mult si bine, nu spun ca guma de iarna face vreo minune, dar daca esti mai grabit te avantajeaza oleaca o guma de iarna.
PS: desi acum doua dimineti cu Pirelli ale mele era sa ma duc naiba, era ceva bruma asa pe drum, umiditate f mare in atmosfera.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostCam devreme pt gume de vara.
Dupa ce am avut pe masina Michelin si Conti, io zic ca la general Michelin e peste Conti si isi justifica pretul mai mare, poate nu intru-totul, dar sunt mai bune.
Comment
Comment