If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Clar ca sunt de preferat cele de iarna de top. Dar, sunt si oameni care circula extrem de putin iarna, cunosc cazuri, iar pentru ei , anvelopele all season sunt un compromis.
culmea e ca am alpin 4 dar circul foarte putin iarna spre deloc sunt un fel de pacala. ce-i drept, nici nu prea am nevoie sa circul. lucrez de acasa (traduceri de filme pt diverse televiziuni). dar am fost mai catolic decat papa si am vrut eu premium. am un prieten bun taximetrist care considera orice ban bagat in masina un ban pierdut. si circula cu navigator ajunse la martor.
totusi am fost multumit de michelin pentru ambele sezoane. anvelope bune si cu uzura mica.
Eu am de vara Barum Brillantis 2 cumparate acum vreo 2 ani. Nu mi se par grozave, au taloanele slabe. Eu merg aproape numai in Bucuresti si inevitabil mai incalec cate o bordura cand parchez... In consecinta, la 3 din 4 roti se vede ca s-a rupt cate o coarda in talon.
In schimb, de iarna am un rand de Dunlop Wintersport din 2007, care rezista mai ceva ca bateriile Duracell, cred ca mai fac vreo 2 ierni cu ele. Nu au semne de imbatranire a cauciucului, iar "carne" in rizuri mai e destula.
In schimb, de iarna am un rand de Dunlop Wintersport din 2007, care rezista mai ceva ca bateriile Duracell, cred ca mai fac vreo 2 ierni cu ele. Nu au semne de imbatranire a cauciucului, iar "carne" in rizuri mai e destula.
Confirm si eu ca Dunlop W. sunt niste gume excelente.
Ale mele sunt din 2008 si de-abia daca au trecut de prima tinerete.
Barum Brillantis sunt niste gume potrivite cu Loganul: asa si asa, cat sa nu circuli pe janta, un pic mai bune decat Kormoran, dar nu cu mult.
Te duci sanie cu ele si vara, daca nu ai ABS. Pe ploaie trebuie sa ai grija cat de tare intri in curbe.
Tin ca 60k-70k, singurul lor punct forte.
e foarte buna oferta, cel mai mic pret pe net la anvelopa asta e ~190 lei, daca ai in plan sa le iei du-te cat mai repede
sunt foarte ok anvelopele fata de ce mai gasesti pe piata low cost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment