Dunlop WinterSport M3 in al 7-lea sezon. Mai tin inca pe atat.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostPlastice de la vechime? Am vazut gume de iarna de 8 ani si nu erau deloc plastice.
Alea de le-ai vazut erau Sava Eskimo S3? Am eu unele din 2005. Daca vrei facem o proba.
Arata impecabil, au carne, mai sa le pun la bursa cand am vazut anuntul cu alea de 11ani. ;)
Comment
-
-
postase un coleg in aria de jante si anvelope, la anuntul subsemnatului, ca niste michelin si conti (noi), tin maxim 4 ierni, dupa care esti ca si in pom/copac!! o aberatie mai mare nu am auzit de ceva timp! pana si ultima opinca tine 5-6 ani ca popa!Keep walking...
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDaca verifica si anvelopele, bineinteles ca pot salta certificatul. Doar nu o sa le zici ca ai gresit doar cu putin.
In caz ca ti le-ai cumparat si nu le-ai primit gratis, nu inteleg de ce ai vrut sa-ti faci masina mai barca decat e si cu 185.
Debica Frigo 2 in Carreforur: 168x4=... fa tu calculul si vezi ca puteai avea anvelope noi bunisoare doar cu cativa banuti in plus.
Bun pretul la Debica eu am dat 175ron pe bucata si am primit si montaj gratis, luate acum 2 ani din Cora. Iarna asta va fi a 3-a cu ele. Pana acum am fost multumit de comportamentul masinii cu ele si pe zapada si pe sosea.
Din pacate am luat un cui intr-una din ele si nu stiu cum ar fi mai bine sa o repar, cu snur sau cu petec pe interior, deocamdata n-am scos cuiul dar din primavara si pana acum fata de celelalte care aveau presiunea ~1,7 - 1,8 bari asta intepata avea cam 0,9 deci clar scapa pe acolo ceva.
Recomand anvelopele astea, pt logan nici n-ai nevoie de mai mult daca nu esti grandoman.
Originally posted by cosmin83 View PostNu e vorba de buget,cauciucurile le-am cumparat pentru ca masina sta in parcare,fac un drum la tara o data pe luna vorba de 40 km,de ce sa dau bani pe cauciucuri scumpe si nu le folosesc,eu le-am luat ca sa fiu in regula,da vara imi iau cauciucuri scumpe Michelin am dat pe bucata 350 ron.
Comment
-
Cred ca se refera atunci cand se fabricau.
Eu am doua randuri de anvelope cu tot cu jante:
- Motrio Impulsion vara ( un pic cam zgomotoase dar cu aderenta destul de buna )
-Fulda Kristal Montero 3 iarna (destul de ok)
Am incercat sa votez dar nu apare nici Fulda nici Motrio
Comment
Comment