cred ca a gresit si se referea la logan2. daca nu e asa, laureate ph2 din 2009 a venit cu barum briliantis.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Am avut azi drum la Ranca si am testat "celebrele" viking snowtech 2 de care multi se indoiau si vreau sa spun ca se comporta mai mult decat bine si la franare dar mai ales la tractiune.... le-am bagat si prin intregul si nu m-au dezamagit deloc, deci din martea mea un mare + si le recomand cu placere, mai ales ca au un pret pentru toate buzunarele....Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
uitati aici o clasificare.
Comment
-
Originally posted by popavlm View PostAm avut azi drum la Ranca si am testat "celebrele" viking snowtech 2 de care multi se indoiau si vreau sa spun ca se comporta mai mult decat bine si la franare dar mai ales la tractiune...Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by kubala7 View Postsa vezi cand iti apar bolfele pe ele dupa 3-4 luni, ce multumit o sa fii de ele... Nu mai dati banii pe porcariile alea de VikingInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by 827sam View Postcontinental ts850 numero uno, mai mai ca ma face sa-mi vand frigo2 si sa achizitionez p-alea, interesante teste
si nu sunt numai la astia. cauta topurile pe net si o sa vezi ca tot astea sunt "erste klass". mie chiar imi pare rau ca n-am stiut sia am luat alpin4, de care de altfel sunt foarte multumit, dar nu sunt primele.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postcred ca a gresit si se referea la logan2. daca nu e asa, laureate ph2 din 2009 a venit cu barum briliantis.
Comment
Comment