Eu am dunlop de iarna si imi par bune. Ceva mai bune sunt Conti.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Sunt anvelope din clasa premium, deci peste ce am eu; nu dai gres fara discutii cu aceste anvelope.
Ca fapt divers, asta e prima parere despre Eco5, care sunt sub cele citate de d.ta.
De ~ doua saptamani am Continental EcoContact 5. Diferenta ca de la cer la pamant intre vechile anvelope si acestea; masina sta foarte bine in curbe la viteza mare, franare perfecta, zgomot substantial diminuat.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Multumesc, ma gandesc tot mai mult la Conti Premium Contact5.
Am avut experienta neplacuta cu Dunlop sp sport 01, care la 44 000 le-am schimbat ca erau pline de galme. Ca si comportament nu am ce le reprosa, statea masina lipita de sosea.
Comment
-
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostGigiman, poti, te rog, sa ne faci o poza la jantele (eventual capace) cu care sunt incaltate anvelopele alea Sport 01?
am gasit CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 185/65R15 88 T la 269 lei/bucata, DOT 2213 , garantie 3 ani, fabricate in portugalia. Oare sa iau acum sau sa mai astept?
Comment
-
Eu daca va cred si sunt bucuros pt voi, tu de ce sa nu ma crezi pe mine? Imi pare rau ca au dus doar 44.000 de km din care 14.000 am mers cu ele cu galme. Daca observam in garantie, era ceva... dar asa nu imi ramane decat sa le laud comportamentul si sa ma orientez spre altceva.
Comment
Comment