Daca aveau indice inferior lui T era o problema, cu H stai linistit.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Eu am mers 9 ani cu 185/65 R15 88H si nu m-a intrebat nimeni niciodata de ele. Legal, trebuie sa se respecte ce scrie in talon, chiar daca H-ul ala spune ca sunt mai bune. Deci, e posibil sa dai peste un politist incapatanat care aplica legea la sange.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostPai stiu ca in talon nu apare acel indice de viteza asa ca domn Politai n-ar ce sa faca.
La niciuna dintre masinile pe care le-am avut nu m-a intrebat nimeni despre roti decat o data cand ama avut un pneu foarte uzat (cu sarme la vedere) dar nu poti sa stii niciodata.
Originally posted by mr.K View Post(...) nu vad motivul pentru care ti s-ar refuza ceva mai bun pe masina.
Comment
-
Am eu pe o masina sport. Nu-s asa stralucite.
Am pus michelin ps4 iar diferentele sunt catastrofal de mari. (n-aveau pe dimensiunea mea pilot SS).
Potenta R005 sau ceva in genul am avut. Durabile in schimb.
Pe loganel energy saver: 85.000 si n-au ajuns la margine. Fara incidente, fara probleme. Eu n-as lua altceva. Daca te dai tare, ia proxes t1r. Daca te dai si mai tare PSS. Dai un ban, dar chiar stai in fata
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAm eu pe o masina sport. Nu-s asa stralucite.
Am pus michelin ps4 iar diferentele sunt catastrofal de mari. (n-aveau pe dimensiunea mea pilot SS).
Potenta R005 sau ceva in genul am avut. Durabile in schimb.
Pe loganel energy saver: 85.000 si n-au ajuns la margine. Fara incidente, fara probleme. Eu n-as lua altceva. Daca te dai tare, ia proxes t1r. Daca te dai si mai tare PSS. Dai un ban, dar chiar stai in fata
De good year am fost foarte multumit, aderenta excelenta atat pe uscat cat si pe umed.
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post[...]mi-as lua d-astea sa vad cum sunt.
Parerea mea este ca ar fi bine sa mai pui niste bani si sa iei niste anvelope carora li s-a dovedit calitatea de-a lungul timpului.
Mai bine sa dai un ban si sa nu-l mai ai, dar sa fii multumit de rezultate, decat sa dai o parte din bani, sa-ti mai ramana, dar sa-ti para rau de ceilalti aruncati.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment