Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SUPERCAR View Post
    Vezi ca pe ploaie se comporta destul de prost,sa nu exagerezi cu viteza.
    stiu da pe zapada parca se comporta bine , ma refer la montana care is cam la fel cu kormoran

eu acum am pe masina pe fata michelni sp sport si pe spate dunlop , nici o problema , atat pe uscat cat si pe ploaie
    Attached Files
    Last edited by raduprov; 11 July 2009, 18:35.
    Its just a car ...

Comment

• De BARUM POLARIS 2 ce parere aveti? Vreau sa-mi cumpar asa ceva pentru iarna..as fii recunoscator daca m-ati ajuta si cu alte sugestii..
      Multumesc!

Comment

• Daca asi avea informati ti-asi da dar si eu caut ce anvelope sa cumpar pentru iarna apropo cat costa anvelopa pe care vrei sa o cumperi!?

Comment

• eu am dunlop sp sport 9000 225/45/zr 17 noi noute 1900 ron vara si dunlop sp wintersport M3 185/65/r15 iarna 900 ron noi noute.
          sunt ubermultumit.....
          beat me if you can !!!

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
            stiu da pe zapada parca se comporta bine , ma refer la montana care is cam la fel cu kormoran

eu acum am pe masina pe fata michelni sp sport si pe spate dunlop , nici o problema , atat pe uscat cat si pe ploaie
            Ce dimensiuni au cele de pe fata?Eu am tot cautat cu profil in V,cum ai pe fata..dar nu am gasit pe 185/65/15.
            Cumpar volan de Duster

Comment

• 205/55/16 au toate ...ale mele
              Its just a car ...

Comment

• Continental ....... the best

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                  Daca asi avea informati ti-asi da dar si eu caut ce anvelope sa cumpar pentru iarna apropo cat costa anvelopa pe care vrei sa o cumperi!?
                  Nu sunt scumpe in comparatie cu altele..undeva la 150-160 ron/buc..dar nu stiu multe despre marca..oricum nu te poti astepta la multe la pretul asta..asa ca..bugetul s-ar putea sa decida ce anvelope o sa-mi iau..

Comment

• Sa sti ca ai dreptate buzunaru dicteaza ce firma punem pe masina!

Comment

• mai baieti in cartea de identitate scrie la dimensiuni anvelope 165/80r 14 cum arata roata ca dimensiune, este mai mica ca cea de 15 ? dar nu pot sa imaginez dimensiunea ei , este ca cea de la vechile dacii , m-am uitat pe strada la masini si nu pot imagina dimensiunea rotilor.

Comment

• Uita-te la poza.Eu am facut-o ca m-am mirat ce aiurea arata,si dupa ce m-am uitat in talon la mine am vazut ca se pot pune si mai mici.Cred ca-s pe 14 astea.
                        Attached Files
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• a venit echipata cu Barum le-am schimbat dupa 2000km cu Goodyear eagle f1 195/50/15 excelente pe uscat si ploaie, iar iarna am Goodyear ultra grip5 185/65/15

Comment

• michelin <cele stock> de vara (medii pe uscat, slabe pe asfalt ud) si pirelli winter carving iarna (bune pe zapada, medii pe asfalt umed)

Comment

• vreau sa schimb si eu kormoranurile mele. Eu am jante de aluminiu din fabrica, si vreau sa stiu daca se potrivesc pe ele 195/65 r15. Am primit doua firestone marimea asta si vreau sa le pun pe fata. Oare e bine daca pe spate le las pe cele din fabrica, de 185/65 r15.

Comment

• Cum sa ai 2 marimi pe masina ca arata ca dracu si poate ramai fara talon la masina!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google