Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by frankcadillac View Post
    am gasit kumho kh15 la 160 ron! ce ziceti, ar merita? este o marca buna?
    salut unde gasiti voi preturile astea la pneuri,ca eu nu am gasit decat kormorane sub 190 roni,majoritatea pneurilor pirelli,michelin sunt peste 240 lei,puneti si voi un link daca le comandati dupa net.ms

Comment

• Cum sa fie America peste Barum??Cand diferenta de pret este de 20 - 30 lei in favoarea lui Barum (176 lei Barum 150 lei America)

Comment

• Salut.
        Uite unul:
        Reifen für PKWs und Transporter extrem günstig. Wir bieten Ihnen Autoreifen äußerst vorteilhaft! Klitzekleine Preise, versandkostenfreie Lieferung schon ab 2 Reifen, günstiger Montageservice für Reifen fast überall in der Schweiz, unkomplizierte Bestellung, flexible Zahlungsabwicklung, sehr große Auswahl

Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Originally posted by regele View Post
          Eu mi-am achizitionat doua anvelope goodyear ultra grip 7+ de iarna pe care as vrea sa le pun pe masina in acest weekend ca aici la mine deja a dat asa un pic ninsoarea.Ce parere aveti despre ele? Am facut alegerea buna?
          Alegerea e super buna, daca le iei si pe celelalte doua la fel esti 100% pregatit pentru iarna

Comment

• Din pacate e criza si la mine si nu am banuti pentru inca 2 anvelope de astea...am zis ca o sa-mi caut 2 sh-uri bune la un pret decent ca sa le pun pe spate...ca din cate am inteles nu e ok sa merg cu 2 de iarna si 2 de vara...

Comment

• Regele, ai facut o alegere foarte buna. Daca chiar nu se poate, cumpara doua sh-uri la preturi decente pentru iarna asta, iar pana iarna viitoare pune niste banuti deoparte si mai ia-ti doua goodyear-uri.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• astazi o incalt si eu de iarna cu 4 dunlop 3D si astept sa vad cum se comporta

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                  Regele, ai facut o alegere foarte buna. Daca chiar nu se poate, cumpara doua sh-uri la preturi decente pentru iarna asta, iar pana iarna viitoare pune niste banuti deoparte si mai ia-ti doua goodyear-uri.
                  Am reusit si mi-am schimbat si eu azi cauciucurile si deja am observat o schimbare...imi merge servo mult mai usor acuma fata de cum imi mergea cand aveam Kormoran-urile...acum astept sa vina zapada sa vad cum se comporta,iar ca zgomot mi se par ok...
                  Am stat foarte mult timp in dubiu pentru ca nu stiam ce sa aleg intre aceste GoodYear si Dunlop Winter Sport M3,dar sper sa fi facut alegerea potrivita

Comment

• Nici Dunlop Winter Sport M3 nu sunt de aruncat, adica amandoua fac parte din clasa premium. Din astea am eu. Stiu ca GoodYear-urile sunt cotate un pic mai bine decat Dunlop-urile, ma refer strict la aceste modele aici. Eu cand mi le-am luat pe astea am mers pe premisa ca am mai avut pe 2 masini inainte de Logan si nu m-au dezamagit niciodata. Daca pe viitor voi schimba Loganul, tot Winter Sport M3 imi voi lua.
                    Daca ne luam dupa cifre si teste, atunci ai facut cea mai buna alegere.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• clar, servo merge mai usor la anvelopele cu aderenta sporita. v-ati gandit mult sau placebo e asa puternic?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu-i taman invers aderenta sporita(frecare sporita intre cauciuc si asfalt)? Se vireaza mai usor?

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                          clar, servo merge mai usor la anvelopele cu aderenta sporita. v-ati gandit mult sau placebo e asa puternic?
                          Sincer nu cred ca placebo e asa de puternic pentru ca ieri 2 prieteni au condus masina mea si mi-au zis acelasi lucru fara sa le spun eu ca servo merge mai bine,ei avand amandoi logan...e posibil sa fie si placebo,dar cred ca este o diferenta foarte mare intre Kormoran si GoodYear...

Comment

• mai degraba la ei e presiunea joasa la rotile din fata si la tine e prea mare - ca asa o lasa astia cand iti schimba rotile, le lasa umflate bombe "ca sa se aseze"

Comment

• Eu m-am uitat la meseriasu ala cand mi-a schimbat cauciucurile si parca presiunea era 2.2.O fi placebo n-o fi,ideea e ca imi place mult mai mult acuma cum se invarte volanul

Comment

• Saptamana viitoare o sa imi pun 4 anvelope de iarna Tigar la 155 ron daca comandati 4 anvelope primiti transportul gratis sper ca nu fac reclama dar am sa pun un link pentru cei interesati http://www.sigemo.ro/ !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google