If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu stau langa cora si nu am mai apucat debica frigo 2 ...
m-am ales in banii aia cu master-steel winter plus ...
dar nu am montaj si echilibrat gratuit ...
cele de iarna e bine sa fie mai inguste ....
Nu poti pune mai late pe jantele normale, am intrebat si la Dacia si au spus ca e pericol ca la o frana mai brusca sa iasa de pe janta. Iar daca asta nu te deranjeaza, e ilegal sa ai alte cauciucuri decat cele din talon ...
Nu vreau sa fiu in ilegalitate. Tocmai de asta intrebam sa nu cumva sa gresesc cand merg sa cumpar gumele de iarna.
Un service bun in Sectorul 3 unde sa merg sa imi cumpar cauciucuri de iarna. Ca nu vreau sa ajung sa schiez
Si bineinteles, ieftin, bun, devreme acasa, etc... Ce recomandati?
Last edited by miticaroman; 20 October 2010, 13:40.
Reason: Automerged Doublepost
salutare tuturor. si eu as vea Micheline alpine a4. la serus au zis ca-mi dau la 350 ron /buc. plus ca trebuie sa platesc si serviciile ulterioare de incatare a masinii si echilibrare roti. cam mult ...
Michelin Alpine nu exceleaza. Goodyear UltraGrip 7+, Conti Winter TS 830, Esa Tecar SuperGrip 7 si Dunlop Winter sunt cele mai des intalnite anvelope in clasament, conform publicatiilor si site-urilor de specialitate. Fiecare isi pune ce vrea dar nu se va incadra achizitia in Smart Buy, in cazul Michelin, cel mai mare minus fiind pretul ridicat
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
eu folosesc de anul trecut dunlop winter 3d si sant multumit de ele si nu au fost nici scumpe anul trecut am dat 900 ron anul asta a luat un coleg acelas tip de anvelope si au costat 1100 ron eu unu spun ca merita
a si inca ceva erau facute in germania (cel putin asa scria pe ele)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment