Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimensiuni cauciucuri iarna

Ce dimensiuni ar fi bine sa pun la cauciucurile de iarna? Vorbim de un Logan 1,2 16V E5 cu un incepator la volan.

Comment

• Dimensiunile normale: 185/65/R15
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• eu stau langa cora si nu am mai apucat debica frigo 2 ...
        m-am ales in banii aia cu master-steel winter plus ...
        dar nu am montaj si echilibrat gratuit ...

Comment

• @darksid3: Multumesc. Sunt cele mai late ce se pot pune la un Logan? Am inteles ca cele de iarna ar trebui sa fie mai late.

Comment

• cele de iarna e bine sa fie mai inguste ....
            Nu poti pune mai late pe jantele normale, am intrebat si la Dacia si au spus ca e pericol ca la o frana mai brusca sa iasa de pe janta. Iar daca asta nu te deranjeaza, e ilegal sa ai alte cauciucuri decat cele din talon ...

Comment

• Michelin Alpin A4

Pentru iarna, Michelin Alpin A4 - 185 / 65 / R15 , achizitionate astazi.
              Voi reveni cu pareri cand ajung sa conduc pe ploaie / zapada / gheață.

Anul trecut am mers iarna cu Kormoran. Stiu, mare greseala :p
              Sunt groaznice.

Cele Kormoran au 5 ani de zile, iar la viteze de peste 110 km/h incep sa bata.

Comment

• Sa ne spui neaparat ca la anu si eu vreau sa imi iau Michelin Alpin A4

Comment

• Nu vreau sa fiu in ilegalitate. Tocmai de asta intrebam sa nu cumva sa gresesc cand merg sa cumpar gumele de iarna.

Un service bun in Sectorul 3 unde sa merg sa imi cumpar cauciucuri de iarna. Ca nu vreau sa ajung sa schiez
                  Si bineinteles, ieftin, bun, devreme acasa, etc... Ce recomandati?
                  Last edited by miticaroman; 20 October 2010, 13:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si eu visez la Michelin Alpin!vara folosesc Michelin Energy si sunt foarte incantat,dupa parerea mea Michelin sunt de departe cele mai bune!

Comment

• salutare tuturor. si eu as vea Micheline alpine a4. la serus au zis ca-mi dau la 350 ron /buc. plus ca trebuie sa platesc si serviciile ulterioare de incatare a masinii si echilibrare roti. cam mult ...

Comment

• Michelin Alpine nu exceleaza. Goodyear UltraGrip 7+, Conti Winter TS 830, Esa Tecar SuperGrip 7 si Dunlop Winter sunt cele mai des intalnite anvelope in clasament, conform publicatiilor si site-urilor de specialitate. Fiecare isi pune ce vrea dar nu se va incadra achizitia in Smart Buy, in cazul Michelin, cel mai mare minus fiind pretul ridicat

Comment

• In lista aia ai putea sa treci si anvelopele Nokian Hakapelita sau WR (de iarna)
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• Nokian are scoruri bune pe anumite dimensiuni...pe altele sunt destul de jos in clasament.

Comment

• eu folosesc de anul trecut dunlop winter 3d si sant multumit de ele si nu au fost nici scumpe anul trecut am dat 900 ron anul asta a luat un coleg acelas tip de anvelope si au costat 1100 ron eu unu spun ca merita
                              a si inca ceva erau facute in germania (cel putin asa scria pe ele)

Comment

• salutare!cand schimbi anvelopele de vara cu cele de iarna trebuie sa echilibrezi rotile,sa ii faci geometria?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google