Mi-am luat 4 buc. DEBICA FRIGO (fara numar), are semnul acela de fulg, are scris M+S, acum atatia bani am avut 860 ron. In Deva, mi le-au scimbat, echilibrat! La Uniglas pe str. Horea, langa Petrom. Ce am constatat, cauciucurile din spate, cel putin dreapta, era mai uzat ca celelalte!!! Jentile din spate erau pline de noroi intarit, baiatul de la service, mi le-a spalat bine bine, chiar m-a intrebat daca la viteze mari nu am avut neplaceri la directie ?!
Nu recomand sa va luati ce mi-am luat eu! Doar mi-am dat cu pararea si v-am scris ce am patit! Sigur sunt cauciucuri mai bune, dar si pretul pe masura!
Astept sa vina zapada, viscolul, crivatul, poleiul si gerul... Toate sa vina!
Deocamdata afara sunt plus 20 grade! E abia 12 noiembrie, abia pe 22 decembrie e solstitiul de iarna! Nu stiu de ce atata graba cu ordonanta lor, ca nu suntem in dreptul Finlandei sau Groenlandei.
Dar, cauciucurile de iarna isi au rostul lor, nimic de comentat! Chiar daca OUG se da pentru 2011, acum le-am luat, sper sa avem toti soferii DRUM BUN!!!
Nu recomand sa va luati ce mi-am luat eu! Doar mi-am dat cu pararea si v-am scris ce am patit! Sigur sunt cauciucuri mai bune, dar si pretul pe masura!
Astept sa vina zapada, viscolul, crivatul, poleiul si gerul... Toate sa vina!
Deocamdata afara sunt plus 20 grade! E abia 12 noiembrie, abia pe 22 decembrie e solstitiul de iarna! Nu stiu de ce atata graba cu ordonanta lor, ca nu suntem in dreptul Finlandei sau Groenlandei.
Dar, cauciucurile de iarna isi au rostul lor, nimic de comentat! Chiar daca OUG se da pentru 2011, acum le-am luat, sper sa avem toti soferii DRUM BUN!!!
Comment