Dar nu scrie pe anvelopa "Made in ......." ?
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
ce recomandati sa imi iau de vara profil V? in jur de 1500/ set....
Comment
-
Nexen N300. Acum nu stiu daca sunt si pe dimensiuni stock Logan.
Goodyear Eagle F1-greu de gasit pentru dimensiuni stock la Logan.
Daca nu vrei musai in V, eu as lua (de fapt asa voi face la urmatorul schimb) Goodyear Excellence. Profilul nu e asimetric total, ba chiar duce un pic spre V.Last edited by mr.K; 28 March 2011, 12:51.
Comment
-
Ce parere aveti despre oferta celor de la Dacia? www.dacia.ro
Sunt cauciucuri Motrio din cate am citit.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Unde vezi cauciucuri acolo? La mine apareasa, aici: http://www.dacia.ro/oferte-speciale/...te-motrio.html
Plăcuţă frână Motrio Logan 86 lei
Bateria Motrio de la 179 lei
Vezi ca la Dacia era oferta la ContiEco3- 259 lei bucata parca.
Comment
-
Am eu Dunlop SP Sport 01. Lasa, ca sunt si mai bune ca astea, in aceeasi bani.
Acum imi pare rau ca atunci cand le-am cumparat (anul trecut) nu am luat Goodyear Excellence, in aceeasi bani. Tot profil asimetric, dar aderenta mie mi s-a parut mai buna decat la Dunlop, pe franare, mai ales pe umed.
Comment
-
ce ati alege intre Marangoni Zeta linea si Sunny SN3800 195/50/R15 sau altceva la 200-250 lei preferam profilul V. Si alte dimensiuni .. nu i nimic batut in cuie
acum am vazut k marangoni sunt reesapate deci pica ...
nush ce sa cumpar pe la 200-250 maxim .. R15
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostAm eu Dunlop SP Sport 01. Lasa, ca sunt si mai bune ca astea, in aceeasi bani.
Acum imi pare rau ca atunci cand le-am cumparat (anul trecut) nu am luat Goodyear Excellence, in aceeasi bani. Tot profil asimetric, dar aderenta mie mi s-a parut mai buna decat la Dunlop, pe franare, mai ales pe umed.
Stiu ca pare iesit din comun, dar cu Dunlop-urile mele nu am pierdut aderenta pe franare decat atunci cand m-a prins iarna la munte, prin noiembrie (nu apucaseam sa le schimb cu alea de vara) si am pierdut aderenta pentru ca am fortat o depasire in coborare, dupa care urma curba, dar la mers normal, chiar daca erau -2 grade afara si carosabilul ud, nu am avut probleme.
I-am dar masina unui prieten si a zis ca e stricata, ca nu poate pleca cu scart de pe loc. Cred ca asta spune multe.
Parerea mea este ca nu are de ce sa-ti para rau pentru alegerea facuta.Last edited by vitriol; 29 March 2011, 16:57.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Wr3tch View Postce ati alege intre Marangoni Zeta linea si Sunny SN3800 195/50/R15 sau altceva la 200-250 lei preferam profilul V. Si alte dimensiuni .. nu i nimic batut in cuie
acum am vazut k marangoni sunt reesapate deci pica ...
nush ce sa cumpar pe la 200-250 maxim .. R15
De unde ai luat informatia ca Marangoni sunt reesapate?
pe dimensiunea aia gasim:
225 Yokohama C-Drive aici: http://www.daciashop.ro/anvelope/yokohama-cdrv-1955015
215 BFG profiler
220 Toyo proxes T1r
225 Dunlop SP9000
~190 Nankang
~170 Tigar
sper sa retin preturile ok.Last edited by yrman; 29 March 2011, 17:08.sigpic
Comment
-
@K: Excellence au model asimetric clar! Nu stiu cat se merita sa dai o sacosa de bani pe o guma pe 15", pt. o masina "low-cost". Eu as cauta un raport calitate-pret mai "excellence"
Despre Dunlop SP 01 am auzit/vazut din/in mai multe locuri ca ar fi cam problematice - gen galme dupa 20 - 30.000 km.
Marangoni nu sunt neaparat resapate. Am vazut si Dunlop resapate, in Praktiker parca.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Chiar daca masina e "low-cost", siguranta mea in trafic in niciun caz nu e "low-cost". Asta ar insemna ca daca imi cumpar o masina de 1000 E, ar trebui sa nu-mi pun gume deloc? Ce pana mea, dau o mie pe masina, mai dau banii si pe gume?
Si acum, nu ca le laud eu, sau ca le fac reclama, dar atunci cand se vor uza astea, tot Dunlop-uri imi iau. Am pana acum 45000 km cu ele si nu au nici o galma. Sa fie oare din cauza ca nu dau in gropi sau in borduri?Last edited by vitriol; 30 March 2011, 02:33.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment