If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si eu am Dunlop Wintersport M3 pe Logan, de anul trecut. Mi s-au parut super ok. In plus, in testele ADAC la dimensiunile standard au iesit pe locul 2 in top, ceea ce m-a si facut sa le aleg pe astea.
Pe Seat am de vreo 3 ani Debica Frigo 2, de care-s foarte multumit.
Va salut ! Doresc sa schimb cauciucurile de origine,Michelin ca deja au 90.000 km si as dori o alta dimensiune,tot pe 15 ,195/65?/60?/50 sau alta dimensiune? E dificil de trecut in certificat alta dimensiune ?Ce dimensiune recomandati ?
va salut.eu vara folosesc michelin energy saver modelul nou,de care sunt foarte foarte multumit in orice conditie meteo(mai putin zapada,mazga)
iarna folosesc bf goodrich(sper sa fi scris corect brandul),care din cate stiu sunt facute tot de michelin.sunt foarte bune si astea.bafta tuturor
am uitat sa spun.cine nu are incredere in michelin de vara ,le poate testa pe masina mea maine la poli(pt cei din bucuresti) si atunci trageti concluziile
Last edited by chivu dks; 21 October 2011, 20:52.
Reason: Automerged Doublepost
va salut.eu vara folosesc michelin energy saver modelul nou,de care sunt foarte foarte multumit in orice conditie meteo(mai putin zapada,mazga)
iarna folosesc bf goodrich(sper sa fi scris corect brandul),care din cate stiu sunt facute tot de michelin.sunt foarte bune si astea.bafta tuturor
am uitat sa spun.cine nu are incredere in michelin de vara ,le poate testa pe masina mea maine la poli(pt cei din bucuresti) si atunci trageti concluziile
Vreau eu sa testez. Iti multumesc pentru invitatie.
Performantele unui anumit profil de anvelopa variaza destul de mult in functie de dimensiune. Fara referire directa la nici o marca sau model. Este doar o realitate.
Lucru observat de mine de-a lungul anilor in toate testele serioase cu anvelope.
Pt vara Michelin Energy Saver.
Iar pt iarna(prima data cand voi folosi cauciucuri de iarna) am ales Debica Frigo 2.Pe care de-abia astept sa le incalt,dupa care voi reveni cu detalii.
Dar nu mi-ar strica si o parere de-a d-voastra legata de anvelopele de iarna Debica.
Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata.. My ride
Sunt destul de bune, anul trecut le-am folosit pe fata iar pe spate am avut anvelope de vara, nu am ramas nicaieri inzapezit, doar ca o lasam mai usor in curbe sa nu fuga de cur, deci, sunt foarte multumit de ele. Anul acesta avand toate 4 anvelopele de iarna o sa fie si mai bine. Drumuri bune tuturor!
De vara - BARUM Briliantis din fabricatie - ce sa zic, nici proaste, dar nici senzationale
De iarna - FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO - foarte multumit de ele, raport calitate-pret, se descurca foarte bine pe carosabil umed si cu zapada
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment