Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vara Michelin-ele stock, iarna Dayton DW510...
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• Salutare! Am si eu o mica problema, de fapt mai mult o dilema! Am 2 cauciucuri noi michelin pilot primacy 195/65/15 si mai vreau sa cumpar inca doua astfel incat sa fiu pregatit pentru vara! intrebarea mea este urmatoarea: intrucat cauciucul nu are interiorul si exteriorul simetric, exista special pentru stanga si dreapta? ale mele sunt identice si nu prea vad cum ar putea sa fie puse simetric pe masina. Adik la unele o sa vina striatiile in interior si la celelalte in exterior? Daca e asa atunci shi directia lor o sa se modifice daca intorc cauciucul, nu? Stiu ca pare puerila intrebarea mea, dar mai bine ma fac de ras aici decat la magazin! atasez shi o poza cu modelul exact!
      Attached Files
      sigpic

Comment

• @sinx salut. caucurile acestea nu au sens de rotatie deci nu conteaza pe roata le pui. asa sunt si michelin energy care mai veneau stock. deci nu este nici o problema

Comment

• s-ar putea sa aiba sens de rotatie si sa nu-l vedem sau sa nu fie marcat daca le pui una "hais" si una "cea", pe ploaie o sa vezi diferenta, ca masina va avea tendinta sa fuga pe partea anvelopei pusa bine si sa acvaplaneze pe partea cu guma intoarsa, doar ca sa fie profilele simetrice pe masina. anvelopa din poza merge cel mai bine pe partea dreapta a masinii, altfel pe ploaie o sa colecteze apa prin canalele oblice si-o s-o preseze in centrul rotii. pusa pe dreapta, va arunca apa de sub calea de rulare in lateralul anvelopei. nu vad sageata care sa dea sensul de rotatie pe lateralul anvelopei, deci teoretic merge pusa cum vrei pe masina, practic as tine cont de asimetria profilului...

Originally posted by skd_ozenel View Post
          sefu' nu te supara...
          dar nu esti bine informat oare !??? nu-s bine informat? or fi dealerii dacia? din pacate stiu mai bine decat dealerul sa citesc o anvelopa si dupa marcaje si dupa profil nu contest ca stii mai bine decat dealerul, dar nu stii suficient de bine...zi-mi si mie atunci daca pe anvelopa conti eco contact3 cu care vine echipata dacia logan exista dunga albastra. daca da, zi-mi ce inseamna aia in specificatiile de anvelope conti. zi-mi te rog si unde se afla semnul m+s pe o guma conti ecocontact3....
          Si nu sunt singura persoana care si-a primit Loganul cu M+S fie Continental fie...[]si pe net apare ca fiind anvelopa profil mixt...
          aia de pe net sunt de mullte ori mai handicapati decat aia de le vand
          ca sa te convingi singur, check this out.tie ti se pare ca astia de le fac sunt prosti si dealerii sunt mai destepti, stiu ei mai bine ca alea-s gume all-season? mai sa-mi trag una...
          Last edited by Seba; 15 January 2009, 18:39. Reason: Automerged Doublepost
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• deci pana la urma este posibil sa existe cauciucuri diferite pentru fiecare parte a masinii! O sa caut si o sa vad cum fac sa le gasesc si pe celelalte, daca exista, daca nu asta e! multumesc mult de tot pentru informatii si astept in continuare pareri, daca cineva este mai bine informat decat Seba (caruia ii multumesc atat pentru raspunsul acesta cat si pentru altele;))!

nu-ti ia mai mult timp sa scrii "shi" in loc de "si"? nu mai scrie mirc!
            Last edited by Seba; 16 January 2009, 13:03.
            sigpic

Comment

• Dintre Michelin Alpin A3 si Dunlop SP Winter Sport D3, care sunt mai bune (iarna desigur)?

Comment

• Din ce am vazut tendinta e la Michelin de a fi inainte lui Dunlop dar nu cred sa fie mare diferenta intre cele doua tipuri de cauciucuri

PS: Mai nou am citit ca Kormoranurile sunt atat de bune incat le poti darui la dusmani
                Last edited by darksid3; 16 January 2009, 12:16.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Este foarte corect ce spui darksid3 le poti darui la dusmani, anvelopele KORMORAN

Comment

• daca le dai dusmanilor kormorane de vara sa le foloseasca iarna, efectul e garantat mult mai spectaculos...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• da sa le foloseasca si vara ca tot la fel e slabe sunt
                      sigpic

Comment

• Michelin sunt mai bune garantat si deoare ce "Dunlop SP WINTER SPORT 3D 185/65 R15 88T Marcare M+S" cel putin asa am vazut pe un site de cauciucuri specializat deci si pentru vara si pentru iarna
                        Last edited by Renault; 16 January 2009, 13:26.

Comment

• daca-i wintersport cum sa fie si de vara? intr-adevar, site de specialitate...
                          eu nu va inteleg, de ce nu va uitati pe site-ul producatorului casa vedeti ce tip de gume aveti sau vreti sa aveti dar va luati dupa toti looserii (a se citi "site-uri de specialitate")...
                          iaca dovada.
                          M+S=mud and snow, nu vara si iarna, ci noroi si zapada...

Comment

• imi cer scuze atunci ca ma gresit dar totusi sunt mai bune michelin-urile

Comment

• Intrebam posesorii daca au asa ceva pe masini.
                              Dupa testele ADAC, ar iesi ca Dunlop-urile astea ar fi ceva mai bune decat Michelinurile (facut test pe mai multe marci de anvelope).
                              PS: (frate-meu e in dilema).

Comment

• Schnee, Eis, Nässe oder trocken-frostiges Wetter: Wer meistert die unterschiedlichen Bedingungen am besten? 16 aktuelle Reifen für Autos der unteren Mittelklasse im ADAC Test.

De testu asta spuneam.

Tabelu tradus in atasament.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google