La ce Norauto ai fost ca eu ieri am vazut Tigar Winter la 169 de lei in Militari.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
daca citim de la cap la coada ,subiectu asta ,nimeni nu are kormoran,dar e cel mai votat,toti fug de marca kormoran,dar eu am avut bani doar pentru cauciucurile de iarna KORMORAN , si seara le-am si probat,pe ranca in sus ,unde era zapada fff mare,si pe langa asta mai si viscolea ,cu 5 in masina ,nu am avut deloc surpriza,sa imi patineze..Attached Files
Comment
-
Pai probabil ca in mare masura e asa cum s-a mai spus, ca orice anvelopa de iarna e mai eficienta decat orice de vara si nu conteaza neaparat firma, pentru ca isi fac treaba.
Dupa 2 saptamani cu debica frigo (de iarna, nu M+S all season) pot spune ca masina este mai putin zgomotoasa mai ales cand trec peste denivelari), am prins 2 straturi "timide" de zapada, evident nu am avut probleme, dar eu personal mai cred ca si stilul de a frana/brusca masina mai conteaza, ca daca e s-o luam asa iarna trecuta m-am desurcat fara probleme si cu anvelope de vara(noi pe fata si all season pe spate).
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostNiki B
darksid3, unde se situeaza Norauto mai exact?Last edited by florin.fanatik; 12 December 2010, 20:10.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
De vreo 2 zile, zapada la greu in Moldova
Asa ca am testat cum se cuvine anvelopele Debica Frigo Directional.
Pot pleca de pe loc si cu rotile din fata pe gheata, asta e bine. Pot pleca de pe loc(fara sa patinez) si daca masina e lasata pe un drum de tzara cu denivelari si asta iar e bine, dar cel mai bine e pot pot parca cu spatele(in deal) fara sa patinez.
Comment
Comment