Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La ce Norauto ai fost ca eu ieri am vazut Tigar Winter la 169 de lei in Militari.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Debica frigo2 de iarna pe dimensiunile stoc si kormoran de vara pe care trebuie sa le schimb.
      Forza Steaua

Comment

• darksid3, unde se situeaza Norauto mai exact?
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• de iarna am firestone acum le-am luat voi vedea de ce sunt instare

de vara am Vredestein.ce parere aveti despre acestea?
          Last edited by tacciudaniel; 7 December 2010, 16:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• De vara am Barum Briliantes si de iarna mi-am luat Motrio wfa.
            Multa lume, putini oameni...

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
              darksid3, unde se situeaza Norauto mai exact?
              Langa Carrefour Militari sau si mai simplu, langa Bricostore Militari.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• daca citim de la cap la coada ,subiectu asta ,nimeni nu are kormoran,dar e cel mai votat,toti fug de marca kormoran,dar eu am avut bani doar pentru cauciucurile de iarna KORMORAN , si seara le-am si probat,pe ranca in sus ,unde era zapada fff mare,si pe langa asta mai si viscolea ,cu 5 in masina ,nu am avut deloc surpriza,sa imi patineze..
                Attached Files

Comment

• Pai probabil ca in mare masura e asa cum s-a mai spus, ca orice anvelopa de iarna e mai eficienta decat orice de vara si nu conteaza neaparat firma, pentru ca isi fac treaba.

Dupa 2 saptamani cu debica frigo (de iarna, nu M+S all season) pot spune ca masina este mai putin zgomotoasa mai ales cand trec peste denivelari), am prins 2 straturi "timide" de zapada, evident nu am avut probleme, dar eu personal mai cred ca si stilul de a frana/brusca masina mai conteaza, ca daca e s-o luam asa iarna trecuta m-am desurcat fara probleme si cu anvelope de vara(noi pe fata si all season pe spate).

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Niki B
                    darksid3, unde se situeaza Norauto mai exact?
                    Langa Carrefour Militari sau si mai simplu, langa Bricostore Militari.
                    Sunt 3 magazine Norauto in Bucuresti. In Militari langa Carrefour cum a spus si darksid3 , in Titan la intrare in Auchan si ultimu deschis in Berceni in incinta Carrefour Grand Arena.
                    Last edited by florin.fanatik; 12 December 2010, 20:10.
                    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Multumesc Florin! E ok cel recomandat de darksid3, mi'e mai lejer sa ajung...
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• O singura intrebare,de preferinta raspunsul de la cine are/avut anvelope de iarna Fulda Kristal Montero 3, se merita achizitionarea lor ?
                        Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• eu am gume de iarna nankang si nu sunt bune de nimik.. iar de vara am vredestein de care sunt foarte multumit.
                          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Pai bre, alea sunt chinezesti, cele mai low-cost.
                            Acum folosesc si yokohama winter. Bune pe carosabil rece/inghetat, insa extrem de zgomotoase, adevarat ca sunt si de dimensiuni mari 245/40/17.

Comment

• De vreo 2 zile, zapada la greu in Moldova
                              Asa ca am testat cum se cuvine anvelopele Debica Frigo Directional.
                              Pot pleca de pe loc si cu rotile din fata pe gheata, asta e bine. Pot pleca de pe loc(fara sa patinez) si daca masina e lasata pe un drum de tzara cu denivelari si asta iar e bine, dar cel mai bine e pot pot parca cu spatele(in deal) fara sa patinez.

Comment

• am avut prilejiul sa merg pe zapada cu motrio far away. deocamdata in oras sunt foarte bune, am intrat in zapada de 20 cm si m-au scos de acolo fara probleme.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google