If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am un singur set de cauciuce PIRELLI P2500 M+S si am 70000 de km,m-am uitat la ele zilele trecute si nu cred ca ma mai duce mai mult de 10000 de km,iar cand le voi schimba tot acelasi model imi voi lua
Sc am vrut sa zic 1000 de km
Last edited by Laur-ZCL-; 17 December 2010, 18:50.
Reason: Automerged Doublepost
Inca un UP, la franare brusca pe gheatza (desi iarna nu e bine sa ajungi in ipostaza asta) cu Debica frigo am mers sanie (nu am ABS).....vreo 4-5m si asta la 30km/h, cred ca se prinsese si zapada care a inghetzat printre riduri. Nu stiu cum se comporta alte anvelope la franare brusca pe ghetaza(probabil ca un pic mai bine) dar Debica m-au facut sa imi reevaluez stilul de a conduce iarna. Oricum frana a fost de proba, increzator in gumele de iarna.....Cu frana de motor treaba e ok, la fel si la apasari minore pe pedala, pe zapada si plecari de pe loc ok in orice conditii.
E din seria "toate face asa dom'le". Pe gheata doar anvelopele cu tinte te scot cat de cat din problema. Niste Goodyear UG (dimensiuni diferite de ale Loganului) tot asa au mers pe gheata, dar pur si simplu era de distractie.
am 2 randuri de cauciucuri.
vara-montana( cele de fabrica care inca sunt in stare buna)
iarna- am 2 matador nordica si 2 maragoni, astea de iarna fiind noi.
Eu am, sunt bune. Acum depinde pretul, eu am dat 180 lei/bucata, acum mi se pare ca au sarit calul la pret. Frigo 2 sunt fostele Goodyear Ultra Grip 5.
O singura intrebare,de preferinta raspunsul de la cine are sau a avut anvelope de iarna Debica frigo2, se merita achizitionarea lor ?
salut,
eu am 4 debica frigo 2 noi si pina acum sunt f f multumit.
am fost de 2 ori dus-intors Buc-Sibiu de Craciun si revelion si am mers si prin nameti la munte si a fost chiar ok.
e o mare diferenta cu cauciucuri de iarna fara de cele standard Continental eco3 cu care a venit din fabrica.
sunt f ok la pret, musca bine din zapada.... pe gheata sticla e ca si cum ai fi cu cele de vara.
probabil sunt si altele mai bune dar probabil si costa.
poate e interesat cineva de literele de pe anvelope
Speed Symbol Max speed mph Max speed km/h
L 75 120
M 81 130
N 87 140
P 93 150
Q 99 160
R 106 170
S 112 180
T 118 190
H 130 210
V 149 240
W 168 270
Y 186 300
ZR* over 149 over 240
Ce mai mare greseala pe care o poate face un posesor de logan e sa aiba pe fata anvelope de iarna bune si pe spate de vara/mixte/iarna dar uzate. Este cazul meu(am pe spate all season Debica cam uzate), drifter de meserie pe gheata, fuge spatele la greu si la 20km/h ceea ce nu-i prea placut. Las' ca la anu voi fi obligat sa am 4 de iarna(ca de altfel toti soferii).
Care a vazut ceva oferte la anvelope de vara prin magazine, ca deja iarna se duse...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment