@vdmihai - Kormoranele pe care le'am aruncat eu, aratau mai bine decat astea ale tale care inca sunt pe masina... incearca sa scapi mai repede de ele si ia'ti niste anvellope bune!
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by 77sky View PostCine ti-a zis ca le-ai montat incorect, ti-a si argumentat?
Nu cred a fi unidirectionale (mai ales ca nu ai gasit nici o sageata pe ele)
deci sa inteleg ca ar fi mers puse oricum daca nu au sageata nu?
Mr.K da, pe alea Frigo am sageata(apropo de ele m-am simtzit excelent cu ele pe zapada,nu fac zgomot deloc, se uzeaza f putin dar nu au aderenta buna pe gheata-am avut un soc la prima frana )
Comment
-
Originally posted by lord_wader View Postun vecin asa a considerat el
deci sa inteleg ca ar fi mers puse oricum daca nu au sageata nu?
Mr.K da, pe alea Frigo am sageata(apropo de ele m-am simtzit excelent cu ele pe zapada,nu fac zgomot deloc, se uzeaza f putin dar nu au aderenta buna pe gheata-am avut un soc la prima frana )
Pe gheata doar alea cu tinte au aderenta cat de cat, puteai avea si Goodyear UG7, cam aceeasi mancare de peste era. Frigo te vor tine 3-4 ierni, daca nu mergi cate 10k pe luna.
@cezar, eu am vazut niste preturi geniale (a se citi mariiiiiiii) la Conti PremiumContact.
SportContact are un prieten pe o Jetta, omul e supermultumit.Last edited by mr.K; 11 April 2011, 12:24.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDaca n-au indicatii cu sageata-> Rotation sau Outside/Inside sau ce o mai fi, merg puse oricum. Am avut Passio pe alta masina si nu stiu sa fi fost unidirectionale.
Apoi am gasit asta pe net:
"Cauciucurile asimetrice sunt total asimetrice
exemplu normal:
|||\\\| |\\\|||
greseala in montare:
|||\\\| |||\\\|
corect dar nu se poate ar fi:
|||\\\| |///|||
Un cauciuc asimetric indiferent cum este intors si pe ce parte nu va fi in oglinda, astfel NU se formeaza un V cu axa masinii.
Pentru cei obsedati de simetrie trebuiesc folosite cauciucuri directionale simetrice
exemplu:
|///||\\\| |///||\\\| "
Comment
-
Comment