Originally posted by Cezar
View Post
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostCe parere aveti de BF Goodrich G-Force Winter la 283 lei bucata (montaj si echilibrat inclus)?
Probabil le-ai luat mai recent.Oricum e...bine;anvelope bunisoare.La acelasi pret acum o luna luai Fulda sau Semperit.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Azi i-am luat tatalui meu la sandero 1.5 dci 90cp, 4 goodyear ultra grip 8(arata frumos tare si au profil agresiv,din ce am citit pe net sunt modelul 2011 cu DOT 2111) la 275 lei/buc si 4 jante ukrainiene cica la 130 lei/buc,montat+echilibrat toate 4 la 40 lei.Acum sa le vedem cum se comporta.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Salutare
De ceva timp au aparut in Praktiker anvelopele Infinity de iarna. Stiti ceva de ele?
Pretul lor este de 240 Lei buc. (185/65/R15).
Am cautat ceva referinte pe net, dar nu am gasit mai nimic. Cel din magazin zice ca ar fi chinezesti.
Se merita? Le-a incercat cineva?
Despre reesapate ce parere aveti?
Mersi
Comment
-
Pai decat sa dai atat pe ele mai bine iei pirelli winter carving edge, am vazut in cateva magazine intre 250-255 lei,bf goodrich g force winter 260 etc.Si astea barem sunt facute de firme cunoscute.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Originally posted by MIKE_MIKE View PostSalutare
De ceva timp au aparut in Praktiker anvelopele Infinity de iarna. Stiti ceva de ele?
Pretul lor este de 240 Lei buc. (185/65/R15).
Am cautat ceva referinte pe net, dar nu am gasit mai nimic. Cel din magazin zice ca ar fi chinezesti.
Se merita? Le-a incercat cineva?
Despre reesapate ce parere aveti?
Mersi
Comment
Comment